Reacția virulentă a Monicăi Anghel, după ce a fost făcută anorexică. Vrea să mai slăbească 3 kilograme

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Monica Anghel se ia la întrecere cu manechinele de top! A ajuns la 60 de kilograme și vrea să mai slăbească încă trei! Fanii, însă, au pus-o la colț pe artistă: „Atenție că dai în anorexie!”.

E incredibil ce se întâmplă cu Monica Anghel! Artista topește kilogramele pe repede înainte și a ajuns să defileze în prezentări de modă, alături de manechinele profesioniste. Fanii nu o mai recunosc, ba, mai unii dintre ei se sperie când o văd în poze!

Citește și: Am aflat metoda prin care Monica Anghel a slăbit zeci de kilograme!

Ce ați făcut de ați slăbit așa de mult? Gata, ajunge, e prea de tot!”

Anorexică, din câte văd. Treci dintr-o extremă în alta! Nu știți să îmbătrâniți frumos și elegant!”

Așa zicea Ionela Prodan cu fi-sa când slăbise și mergea pe la toate televiziunile să se laude cu dieta ei...”, au fost câteva dintre mesajele de alertă ale fanilor la adresa solistei, care a postat o poză cu ea pe Instagram, arătând incredibil de slabă.

Vezi și: Au peste 50 de ani, dar arată ca niște modele: Monica și Luminița Anghel, Carmen Tănase, divele din lumea artistică!

Monica Anghel: „Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin, ele au 55!”

Monica Anghel nu se lasă, însă, deloc intimidată de comentariile răutăcioase! Prezentă, luni seară, pe podium, în prezentarea prietenie ei, designerul Cera Mihăilescu, solista a ținut să le răspundă fanilor, care au pus-o la colț că ar fi slăbit mult prea mult.

Interesat de văzut: Monica Anghel, de nerecunoscut, la 51 ani! S-a transformat total pe podium

Sunt schimbată, în ultima perioadă, da, dar în bine! Mai ales cu ținuta asta așa de colorată. Ținutele Cerei mă avantajează foarte mult. Este un om extraordinar, este un artist minunat.

Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puțin. Dar, dacă aș mai slăbi încă vreo trei kilograme ar fi perfect.

Din păcate soțul și fiul meu nu sunt în această seară aici să mă vadă. Soțul meu este încă la serviciu iar băiețelul meu este acum la un curs de grafică”, a declarat Monica, pentru Click!.

Vezi și: Totul despre chinurile Monicăi Anghel! Cum a ajuns alt om: „Am cerut voie de la medic să călăresc!”

A „topit” 30 de kilograme!

Monica Anghel (51 de ani) a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, urmând o dietă drastică. Inițial, toți au crezut că vedeta a recurs la o operație de tăiere a stomacului (gastric sleeve), însă solista a negat! În prezent, artista cântărește doar 60 de kilograme!

Din păcate: Monica Anghel, în lacrimi la un eveniment cultural. Ce a emoționat-o pe artistă?

Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajtorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum!”, a mai declarat vedeta, pentru Click!

Monica a început să să țină dieta care a slăbit-o spectaculos, în urmă cu cinci ani, atunci când a avut probleme de sănătate și a suferit o intervenție de eurgență la coloană. A fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98%, la piciorul drept.

După operație, însă, ea a urmat un program dificil de recuperare, în urma căruia a și slăbit 30 de kilograme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net