Cera Mihăilescu, câștigătoarea „Mâncare pe care”: Oamenii nu dau note, oamenii simt

Cera Mihăilescu, 50 de ani, a câștigat titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” după ce a găzduit cea mai extravagantă masă din competiția organizată în cadrul emisiunii  „Mâncare pe care”, de la Acasă.

Cera Mihăilescu, 50 ani
Cera Mihăilescu, 50 ani

La 28 de ani, Cera Mihăilescu a fost aleasă în primii 10 designeri din România la un eveniment ținut la Palatul Ghica, unde a întâmpinat-o pe Naomi Campbell.

Are un fiu, în vârstă de 20 de ani

În prezent, are propriul atelier de haine și bucură un număr mare de femei cu creațiile sale. În ceea ce privește viața de familie, Cera este extrem de mândră de băiatul său, Eric, în vârsta de 20 de ani.

Cera Mihăilescu a acordat un interviu, în cadrul discuției oferind detalii despre viața ei personală și profesională.

Cerasela, ești designer vestimentar și femeie de afaceri, dar totuși reușești să te ocupi cu brio de viața de acasă. Cum reușești să le faci pe toate?

Cum reușesc să le fac pe toate? Fac modă, pe care o ador. Îmi fac clientele fericite... ce poate fi mai frumos? Am un copil minunat, fapt pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Fac mâncare, prin intermediul căreia îmi bucur familia.

Citește și: Homemade sushi: rețeta delicioasă preparată chiar de tine acasă

Zi de zi fac ceea ce îmi place și ce simt. Este un dar, nu un chin. Nu mă simt niciodată obosită sau extenuată făcând ceea ce iubesc.

Cum decurge o zi din viața unui designer vestimentar? Ce faci atunci când vrei să creezi piese, dar nu ai inspirație?

O zi din viața mea... mă trezesc pe muzică dată la maximum și într-o casă aerisită - așa arată primele minute din zi. Câteva telefoane, câteva mesaje pentru a rezolva diverse treburi organizatorice. După aceea, urmează întâlnirea cu echipa mea dragă și atelierul, iar din acest punct începe munca... o muncă așa de dulce.

Meseria de designer îi aduce multe satisfacții

Mă înconjor de cliente mulțumite, materiale fine, cusături drepte și angajați ce îmi sunt prieteni. În ceea ce privește relaxarea, ador filmele și discuțiile interminabile cu fiul meu. Este extrem de înțelept și amuzant în același timp.

Frumusețea unei zi constă în numărul de zâmbete, de îmbrățișări, de simțiri.

Legat de inspirație... nu am trăit astfel de situații! Am inspirație din plin. Gândesc o ținută în funcție de calitățile și defectele unui om. Îi adaug culoare, mi-o imaginez. Cred că cel mai important este să te pui în locul celui care va purta ținuta.

De unde îți iei inspirația pentru tot ceea ce faci tu ca artist?

Doar de la Dumnezeu.

De unde a luat naștere această pasiune pentru modă?

Bunica mea a fost o croitoreasă de lux într-un orășel istoric, Târgoviște. Când eram micuță, clientele ei îmi cereau părerea, chiar dacă eu stăteam la picioarele lor și mă jucam cu „crăcănici”, niște mici păpușele cărora le confecționam hăinuțe din resturile de materiale ale bunicii mele.

Citește și: Cum prepari, pas cu pas, rețeta lui Bebeto Yildirim – concurent la „Mâncare pe care”, la Acasă

„Cera, tu ce părere ai? Îmi stă bine, rochia?” Eu îmi ridicam capul dintre jucării, priveam atent, cu seriozitate și comentam. Efectiv, le smulgeam zâmbete de bucurie. Atmosfera, clientele, dar în special bunica mea au reprezentat startul în cariera mea de designer.

Ce te-a determinat să te înscrii la Mâncare pe care?

Frica de cameră. Nevoia și dorința de a vorbi în fața celorlalți, dar mai ales nevoia de a face lucruri noi și de a ieși din zona de confort. Evident că am avut o muză, ea mi-a sugerat că aș avea talent. Bineînțeles, nu am crezut-o, dar mi-a plăcut ideea (râde).

Ai și câștigat titlul de gazdă perfectă în cadrul acestei emisiuni. Pe lângă felurile de mâncare alese, ce crezi că i-a influențat pe concurenți să îți ofere note generoase?

Nu credeam că o să câștig. Restul concurenților chiar găteau bine. Eu m-am jucat, recunosc, dar m-am amuzat teribil. Echipa de filmare a fost fantastică, niște oameni deosebiți, cu multă căldură și dăruire. Simțeam că ei mă plac, orice aș fi făcut. Mi-au dat multă, multă încredere în mine, încredere de care am avut nevoie pentru a câștiga.

Nu credea că va câștiga emisiunea

Notele generoase au fost rezultatul naturaleței mele. Am fost eu, fără perdea, și mi-am dorit să îi fac pe toți fericiți. Am ascultat atent tot ce îmi povesteau fiecare dintre ei și am ținut cont de nevoile și dorințele lor. Le-am oferit distracție și voie bună.

Cum poți rezuma în câteva cuvinte experiența Mâncare pe care?

Depășirea limitelor.

Având în vedere că tu ai ieșit învingătoare în seria din care ai făcut parte, ce sfaturi ai pentru viitorii participanți ai emisiunii?

Sfaturi... fiți atenți la ceilalți și empatizați! Dăruiți zâmbete, cadouri, autenticitate. Oamenii nu dau note, oamenii simt, iar rezultatele vin de la sine.

Ce părere a avut familia ta despre apariția în emisiunea Mâncare pe care? Dar prietenii?

Culmea, am avut succes în familie. Eric, fiul meu și Luca, finul meu, au fost fanii mei numărul 1. Am scos din mine idei și creații de care nici eu nu am știut că sunt capabilă.

Citește și: Pulpă de rață cu sos de portocale și varză roșie. Rețeta delicioasă a Cristianei Dobre

Prietenii m-au susținut cu entuziasm și bucurie. Am avut recenzii excelente, de care nu credeam că sunt capabilă să le obțin, mai ales la un show culinar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net