Cum prepari rețeta Gabrielei Lucuțar – concurentă la „Mâncare pe care”, de la Acasă

Ultima actualizare:

Gabriela Lucuțar, concurentă la cea mai nouă emisiune de gătit de la Acasă, a pregătit o rețetă de pachețele de primăvară filipineze, bună de-ți lasă gura apă! Iată cum le poți prepara și tu, pas cu pas. 

mancare pe care 8 PNG

Ingrediente:

-          500g carne de porc tocată

-          500g creveți curățați și tăiați mărunt

-          2 morcovi mari, tocați mărunt

-          o ceapă albă, tocată

-          3 căței de usturoi, tocați

-          o lingură ulei de susan

-          2 linguri sos de soia

-          2 linguri sos de stridii

-          1/2 linguriță de sare

-          1/2 linguriță piper negru măcinat

-          1 ou mare, bătut

-          ambalaje de patiserie pentru pachețele de primăvară

-          ulei de floarea soarelui pentru prăjit

Vezi și: Variante de rețete diferite pentru salata de vinete ușoară pentru zilele călduroase de vară

Mod de preparare pachețele de primăvară filipineze

Prăjiți carnea de porc și creveții într-o tigaie cu ulei.

Amestecați morcovii, ceapa și usturoiul cu creveții și carnea de porc într-un castron mare.

Adăugați ulei de susan, sos de soia, sos de stridii, sare și piper în amestec.

Puneți un rulou de primăvară pe o suprafață de lucru cu un vârf spre tine (ar trebui să fie în formă de romb).

Puneți aproximativ 1 lingură de amestec în centrul ambalajului și întinde-o.

Îndoiți partea de jos a învelișului peste umplutură, rulând strâns pentru a menține rulourile de primăvară ferme.

Îndoiți părțile laterale ale ambalajului peste umplutură.

Ungeți marginea de sus a învelișului cu ou.

Rulați strâns, apăsând pentru a sigila marginea.

Puneți rulourile finite, cu cusătura în jos, pe o farfurie sau o foaie de copt până când sunt gata de prăjit.

Umpleți o oală mare cu un litru de ulei. Încinge oala la foc mediu-mare la 190°C. Prăjiți rulourile de primăvară în loturi, câte 4 sau 5, până devin ușor aurii, aproximativ 2 minute.

Scoateți cu o lingură cu fantă pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Se servește cu sos.

Nu rata nici: Rețeta Andreei Esca de tartă cu legume de sezon. Un deliciu culinar!

Cum prepari sosul, la fel ca Gabriela Lucuțar

Ingrediente:

-          ¼ cană sos de soia

-          2 linguri de sos hoisin

-          o lingură de apă

-          1 cățel de usturoi, tocat

-          1 linguriță ceapă verde, tocată

-          ½ linguriță ulei de susan prăjit

-          ½ linguriță zahăr alb

-          ¼ de linguriță de ghimbir proaspăt tocat

Mod de preparare:

Combinați toate ingredientele într-un bol de servire.

Ce au spus concurenții când au gustat acest preparat:

„Chiar este foarte bun!” – Bebeto Yildirim

„Îmi place mult!” – Oana Ceauși

Locul ocupat de Gabriela Lucuțar în competiție: 2

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
masca ten jpg
image png
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop jpeg
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net