Secrete regale: cât de simplu se prepară rețeta favorită a Camillei Parker!

Ultima actualizare:

Celebra Camilla Parker Bowles apare în documentarul ce-i poartă numele. Ducesa de Cornwall, ce este și editor în ultimul număr al revistei Country Life’s, și-a pus amprenta editorială în tot show-ul, dar și în apariția pe print. Pentru unul dintre articolele din publicație, soția prințului moștenitor Charles a fost întrebată care este rețeta favorită a familiei, iar a răspuns foarte hotărâtă: pui la rotisor.

Camilla, alături de redactorii șefi ai revistei Country Life  (Foto: ITV)
Camilla, alături de redactorii șefi ai revistei Country Life (Foto: ITV)

„Camilla a adus o notă personală documentarului, și-a dorit chiar să-și lase amprenta asupra filmărilor ce au avut loc în casa ei din Wiltshire.”, au spus redactorii șefi ai publicației.

Citește și: Prințul Harry, atac direct la Camilla Parker? «Nu o suportă și nu vrea să fie Regină»

Mâncarea preferată a Camillei Parker și a prințului Charles: pui la rotisor

„Ai văzut cum am preparat rețeta? Niciodată nu cântăresc alimentele. Din păcate, așa gătesc.”, a menționat soția lui Charles, în timp ce răsfoia paginile revistei.

Din fericire, John Williams, cheful de la celebrul Ritz,  cel care a preparat rețeta Camillei Parker cu pui la rotisor, a aprobat-o pe ducesă, căci da, este un element important pe care nu-l face în bucătărie, însă bucatele îi ies delicioase. Cel puțin pe gustul ei și al lui Charles.

Iată și: Dezvăluirile din cartea Prinţului Harry, benefice pentru Camilla. Cum o va ajuta ceea ce scrie despre ea

Mark Hedges, redactorul șef al revistei Country Life și Paula Lester, editor al aceleiași publicații, s-au consultat în permanență cu ducesa, au analizat paginile noului număr lansat pe piață și au menționat, în timpul filmărilor, că celebrul chef nu a fost deranjat să încerce rețeta organică a Camillei.

În documentarul tv, cheful de la Ritz a făcut o mică modificare în ceea ce privește preparatul, adăugând tarhon și smântână, după cum Camilla prepară puiul la rotisor. „Desigur, aceasta este rețeta primită de la ducesa de Cornwall. În mod evident, este o foarte bună bucătăreasă și înțelege aromele. Dar și simplitatea acestui tip de mâncare, preparat foarte delicios.”.

Vez și: Încurcături amoroase! Camilla Parker-Bowles a fost înşelată de primul soţ chiar cu sora prinţului Charles. Ce relaţie au acum cele două

Cheful John Williams nu a fost la prima întâlnire cu Camilla Parker, celebrul bucătar gătind pentru ducesă de nenumărate ori, este menționat pe Instagramul Country Life Magazine. În videoul de mai jos poți vedea cum se prepară puiul la rotisor, mâncarea preferată a ducesei.

Camilla’s Country Life a fost lansat pe 13 iulie 2022, pe ITV

Documentarul despre viața Camillei Parker se poate vedea pe postul ITV, care poate fi urmărit și online. Puteți da fotografia de mai jos pentru a viziona chiar momente din primul episod din serialul cu celebra ducesă. Veți descoperi o altă personalitate, cu totul diferită față de aparițiile sale în cadrul ceremoniilor regale.

Camilla Parker este o persoană simplă, care a crescut la țară, lucru de care își aduce aminte cu plăcere. 

Camilla Parker, ducesă de Cornwall, este membru al familiei regale, soția lui Charles, prințul moștenitor de Wales. Potrivit tradiției monahale și liniei de succesiune, ea ar urma să fie următoarea regină a Angliei, dacă Elisabeta a II-a ar renunța la tron.

Camilla Parker a filmat în interiorul casei sale
Camilla Parker a filmat în interiorul casei sale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net