Prințul Harry, atac direct la Camilla Parker? «Nu o suportă și nu vrea să fie Regină»

Cartea Prințului Harry a devenit, încă de când Ducele a anunțat că urmează să publice un astfel de memoriu, subiectul cel mai dezbătut al experților regali, care susțin că știu deja, în mare, ce informații ar putea conține și cine ar putea avea de suferit odată cu apariția publică. Ei bine, așa cum v-ați așteptat deja, cei mai mulți dintre aceștia sunt ferm convinși că Prințul Harry nu va fi deloc „blând” cu mama lui vitregă, Camilla Parker Bowles.

Prințul Harry ar putea pregăti un atac la adresa Camillei Parker, în noua lui carte Foto: Arhivă
Prințul Harry ar putea pregăti un atac la adresa Camillei Parker, în noua lui carte Foto: Arhivă

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, ar avea o animozitate evidentă față de cea de-a doua soţie a tatălui său, Prinţul Charles, în vârstă de 74 de ani.

Prințul Harry ar putea pregăti un atac la adresa Camillei Parker, în noua lui carte

Din acest motiv, potrivit autoarei regale Tina Brown, Harry va fi nemilos cu mama lui vitregă în cartea pe care urmează să o publice, scoțând la iveală informații ce o vor pune pe Camilla într-o lumină și mai nefavorabilă.

După moartea Prințesei Diana, admiratorii casei regale britanice nu au fost prea încântați atunci când Chales a început să se afișeze în mod public cu „amanta” Camilla, iar Ducesa de Cornwall a intrat rapid în „dizgrație”. Cu toate acestea, de câțiva ani încoace, publicul pare că a acceptat-o și i-a oferit o șansă.

Ar putea însă informațiile din cartea lui Harry să o ducă din nou pe Camilla în „negura” de odinioară? Experții regali susțin că, în mod cert, Prințul Harry nu o are pe aceasta la inimă, iar acest lucru se va vedea în cartea în care Ducele de Sussex își va expune în mod public viața, fără rețineri.

Expert regal: „Harry nu o suportă pe Camilla și nu vrea ca ea să fie Regină”

Tina Brown, autoarea cărţii „The Palace Papers: Inside the House of Windsor - the Truth and the Turmoil”, a explicat într-un interviu pentru Telegraph că, deși Prințul William a ajuns să o o accepte pe Camilla ca membru al familiei lor, iar asta de dragul tatălui său, Harry ar fi de cu totul altă părere, lăsând la iveală mai multe semne în acest sens, de-a lungul timpului.

Harry nu o suportă pe Camilla şi nu vrea ca ea să fie Regină, este foarte supărat că se întâmplă acest lucru. Nu e deloc împăcat cu gândul acesta şi probabil că nu va fi niciodată.”, a spus expertul regal.

Meghan Markle, motivul pentru care Harry și-a „renegat” familia?

Brown a mai susținut că este foarte posibil ca Harry să fi fost „acaparat” în totalitate de Meghan Markle, până în punctul în care personalitatea și modul în care gândește și vede lucrurile s-au schimbat. „Din acest motiv trage numele familiei regale prin noroi, de la interviuri până memorii scrise.”, a adăugat autoarea.

Citește și: Cartea Prințului Harry va zdruncina din temelii familia regală britanică! Ce secrete ies la iveală

Ce promite Harry să aducă la lumină prin intermediul cărții sale

Amintim că Prințul Harry le-a promis admiratorilor săi o călătorie sinceră prin viața sa, încă din adolescența marcată de pierderea mamei, până la cele mai recente scandaluri ale casei regale britanice.

Ducele de Sussex, adesea supranumit „Prințul rebel”, s-a angajat să fie extrem de sincer și transparent în cartea sa, pe care o scrie cu ajutorul scriitorului câștigător al unui premiu Pulitzer, JR Moehringer. Cei mai mulți sunt de părere că memoriile Prințului Harry vor zgudui, din nou, familia regală din temelii, așadar așteaptă cu sufletul la gură momentul lansării.

Citește și: Dezvăluirile din cartea Prinţului Harry, benefice pentru Camilla. Cum o va ajuta ceea ce scrie despre ea

Harry și Meghan au făcut „un pas în spate” din familia regală britanică

Menționăm, de asemenea, că Harry a decis să se retragă de ceva vreme din familia regală, cel puțin la nivel declarațional, mutându-se în SUA alături de soția lui, Meghan Markle, și de cei doi copii ai lor. Mai multe scandaluri în care a fost implicată casa regală britanică l-au făcut pe Harry să-și dorească să-și „renege originile”, printre care și acuzațiile de rasism la adresa partenerei lui.

Citește și: Interviul cu Meghan Markle și prințul Harry l-a lăsat pe prințul Charles „într-o stare de disperare”!

Harry a mai dezvăluit atunci că dorește să se concentreze strict pe familia lui și să ia o pauză de la „presa toxică” ce îi pune în pericol sănătatea mintală. Ducele de Sussex a spus că își dorește să rupă tiparul „durerii și al suferinței”, pe care l-a resimțit încă din adolescență, astfel a renunțat la titlul său și și-a pierdut din drepturi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net