Cum combate Prințul Harry stresul cotidian! Sfaturi de la Ducele de Sussex împotriva epuizării psihice

Prințul Harry a participat, alături de prietena lui, tenismena Serena Williams, într-un proiect de promovare a sănătății psihice. Iată ce spune Prințul că ar trebui să facă fiecare, într-o zi obișnuită, pentru a-și fixa acest obiectiv!

Sfaturi de la Ducele de Sussex împotriva epuizării psihice Foto: Arhivă
Sfaturi de la Ducele de Sussex împotriva epuizării psihice Foto: Arhivă

De-a lungul timpului, Prințul Harry a recunoscut că a trecut prin momente dificile din punct de vedere psihic, viața lui fiind expusă încă de mic copil, prin prisma rolului său și a familiei în care s-a născut. În prezent, acesta încearcă să îi învețe și pe alți oameni să își prioritizeze sănătatea mintală.

Prințul Harry și tenismena Serena Williams au făcut echipă pentru a atrage atenţia asupra conştientizării problemelor pe care le putem întâmpina, cu privire la sănătatea psihică. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment online, numit BetterUp, unde au dezvbătut acest subiect.

Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Prințul Harry, sfaturi importante pentru sănătate psihică

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a explicat că a avut numeroase episoade de epuizare psihică și nu numai, şi a dorit, astfel, să dezvăluie cum a reușit să treacă peste aceste incoveniente. Prințul Harry le-a împărtășit urmăritorilor secretele sale pentru a face față problemelor, aceste soluții intrându-i ușor în rutină, pentru o viață cât mai liniștită.

Prinţul Harry a subliniat că pauzele de la treburile cotidiene sunt extrem de importante. Se pare că Ducele de Sussex are în rutina sa, în special dimineața, un moment de deconectare de la tot ce înseamnă activități zilnice. Astfel, spune Prințul, e necesar să îţi acorzi o pauză de 30-45 de minute, în care să faci doar ceva ce îți face cu adevărat plăcere și să te relaxezi.

De ce sunt pauzele importante

Deşi este împlinit în plan personal, fiind tatăl a doi copii și un soț iubitor și grijuliu, se pare că acest „truc” este soluția unei vieți liniștite. Prinţul Harry propune un antrenament uşor, o ieșire în natură sau poate chiar meditație.

Sportiva Serena Williams l-a aprobat în totalitate, recunoscând, la rândul ei, că este important să te deconectezi de la stresul cotidian prin astfel de activități. Astfel, poți să te cunoști mai bine și să fii în armonie cu tine însuți. Aceasta metodă ar ajuta în prevenirea anumitor probleme de natură psihică, precum anxietate sau chiar depresie. Prințul Harry și Serena Williams au o prietenie destul de apropiată, bazată pe respect reciproc și pasiuni comune.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net