Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa este o mică fashionistă!

#Exclusiv Click!

Simona Pătruleasa, 47 ani, este tare mândră de fiica ei, Ingrid care mai are puțin și împlinește 11 ani.

Simona Pătruleasa și fiica ei, Ingrid
Simona Pătruleasa și fiica ei, Ingrid

Cum o vede Ingrid pe mama ei care este prezentataoarea Știrilor de la Kanal D, ce relație au și ce îi place cel mai mult să facă fiicei sale, Simona Pătruleasa a povestit pentru Click!

În plus, am aflat și cât de mult îi place job-ul său superbei vedete dar și ce ar putea face atunci când nu se va mai afla la pupitrul știrilor.

Simona, cum e Ingrid și ce îi place să facă?

Desenează frumos dar să știi că îl moștenește mai mult pe Sabin. La mine nu știu cât e talent, e mai multă muncă. Ea mi se pare că are cu adevărat talent. Iar Sabin e mai talentat.

Ingrid se uită deja la tine în garderobă? Vrea să aleagă o piesă vestimentară de-a mămicii, o tentează?

Se uită dar mai mult la o bijuterie sau ceva. La haine nu prea ne potrivim ca stil. Adică ea consideră că eu sunt puțin depășită de situație deși eu i-am zis: "Ai mai văzut tu doamnă la aproape 50 de ani cu blugi rupți și cu pantaloni de piele?". Nu, nu e genul ei cum mă îmbrac eu, dar îi mai plac anumite lucruri.

E clar că deși ea spune că nu vrea să fie ca mine,  din punctul ăsta de vedere, se îmbracă foarte mult în negru, iar eu aproape toată ziua sunt în negru. Cred că refuză să recunoască că de fapt îi place ce port, pentru că în anumite situații regăsesc cumva stilul meu. 

Ați fost deja în vacanță la mare. Unde mai vreți să ajungeți?

Nu știu exact! Cu zborurile astea e cam dificilă treaba! Ori mergem în Turcia, vrem în Franța, suntem  așa, noi nu ne luăm vacanțe cu doi ani înainte, suntem  mai spontani, cu o săptămână, două înainte. 

Dar Ingrid are deja preferințe pentru anumite destinații de vacanță?

Îi place în Turcia foarte mult, am găsit noi un loc  deosebit. Să fie apă, să fie  soare. Anul trecut am fost la Monaco și i-a plăcut foarte mult, acolo ar mai vrea să meargă din nou, i-a plăcut în Franța!

Cum ești tu vara, ce diete ții?

Pentru că e foarte cald vara eu mănânc mai puțin decât iarna, nu mănânc mâncare gătită aproape deloc. Mănânc pepene în fiecare zi. Îmi place foarte mult! Mănânc cireșe, mănânc foarte multe fructe.

Și fructele sunt periculoare pentru siluetă, dar, mă rog, mie îmi plac foarte mult vara. Mai mănânc înghețată, grătar, dar nu prea mai îmi place carnea, mai mănânc pește.

Ai o experiență bogată la pupitrul știrilor. S-a întâmplat vreodată să ai o experiență anume, să te blocheze ceva și să nu poți merge înainte, să te emoționeze?

De multe ori m-am emoționat, mai ales la știri legate de copii, de bătrâni. Să nu pot să continui nu mi s-a întâmplat dar să îmi curgă lacrimile șiroaie, da, mi s-a întâmplat! E greu, e foarte greu să trăiești chestii de genul ăsta și cumva emoția e clar că poți să o transmiți.

Momentul cel mai greu a fost când am avut-o pe Măriuca. A plecat în Anglia. O fetiță care avea o tumoră și am avut noi o campanie, au operat-o, fetița e bine acum și eu o urmăresc pe Facebook să văd ce se mai întâmplă, au plecat din țară.

Acela a fost cel mai greu moment pentru mine! Abia puteam să mai deschid gura! Acela a fost cred cel mai greu moment, de departe!

În momentul în care nu o să mai fii la pupitrul știrilor sau nu o să mai prezinți știrile, ce o să îți dorești  să faci în continuare?

Eu am zis că atunci când o să împlinesc 45 de ani nu o să mai apar la televizor, după care Sabin îmi spune: "Uite, mai ai puțin și faci 50! Cred că o să apari și la 60!", mi-a zis zilele trecute. Nu știu cât o să mai fie, cred că o să simt momentul ăla și o să vină de la sine.

Ce te vezi făcând după aceea? O să rămâi cumva în zona aceasta?

Concret, cu tot sufletul, nu m-am gândit, pentru că o să îmi fie foarte greu! În momentul în care nu o să mai merg la știri, clar o să îmi lipsească pentru că e cumva, nu știu, în ADN-ul meu.  E ceva ce mi se pare că e dintotdeauna! Mi se pare că am făcut asta dintotdeauna și momentul ăla când o să vină, când o să renunț definitiv, o să fie foarte greu!

Te vezi făcând divertisment?

Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată! Eu am mai făcut anumite lucruri în zona asta și deși nu eram așa fan, chiar mi-a plăcut! Am prezentat niște retrospective, un Revelion, mai multe lucruri care erau în zona de divertisment și mi-a plăcut foarte mult, chiar m-am distrat!

A fost foarte haios, am avut și un partener de prezentare foarte fain dar așa  pe viitor, nu știu să  îți spun concret, nu m-am gândit. Posibil să mă întorc în învățământ, nu știu! Am multe în cap, dar, de ce nu, e posibil să rămân totuși în televiziune, pentru că mi se pare fascinantă și munca asta din spate, sunt foarte multe lucruri interesante și faine de făcut!

Mai mult decât atât, nu doar prezint știrile. De când mă știu mă duc și mă pregătesc și îmi place foarte mult să fiu alături de colegii mei. Nu mi se pune totul în prompter și eu doar citesc, am învățat tot sistemul!

Singură îmi trag știrile, singură mi le printez, singură mi le pregătesc. Îmi place toată munca asta. Mereu ai ceva de învățat și mereu sunt atentă și trag cu coada ochiului în stânga în dreapta, pentru că sunt multe lucruri noi de învățat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net