Simona Pătruleasa, blamată din cauza frumuseții? «Nu m-am considerat ruptă din soare»

Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa s-a destăinuit în ceea ce privește parcursul său profesional și a recunoscut că fizicul ei de divă i-a creat probleme la început. Cu toate acestea, prezentatoarea consideră că succesul ei în televiziune nu se datorează frumuseții.

simona patruleasa png

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, iar publicul a îndrăgit-o din prima clipă, datorită frumuseții sale extrem de speciale. Vedeta în vârstă de 47 de ani și-a creat o carieră de invidiat în mass-media și are câteva momente care i-au rămas în suflet printre care se află campaniile sociale la care a participat, sau întâlnirea cu anumite vedete internaționale. 

Citește și Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa. Prezentatoarea povestește despre relația cu fiica adolescentă

"Ai o bucurie imensă când ajungi să iei interviuri unor oameni cunoscuți pe plan internațional. I-am luat un interviu lui 50 Cent și chiar am schimbat câteva mingi cu el, i-am întâlnit pe Muster și Ivanisevici și a fost o plăcere să învăț câteva lovituri de tenis de la ei. Au fost campaniile sociale pe care le-am făcut împreună cu colegii mei pentru oameni cărora am reușit să le redăm speranța și să le aducem o clipă de fericire.", a mărturisit Pătruleasa pentru viva.ro.  

Simona Pătruleasa recunoaște că a fost victima prejudecăților 

Simona Pătruleasa a vorbit și despre prejudecățile cu care s-a confruntat din cauza fizicului ei. Știrista a recunoscut că la începutul carierei a avut parte și de persoane care o judecau strict după aspectul fizic, însă Pătruleasa a subliniat că nu se consideră o mare frumusețe. 

,,Da, mi s-a întâmplat să fiu victima prejudecăților în trecut, când aveam 30 de ani și am pășit în lumea asta a televiziunii, însă în ultima vreme nu, sau poate nu mai pun eu așa mult preț pe acest lucru. Eu nu m-am considerat niciodată atât de frumoasă sau că aspectul fizic mi-a deschis niște uși. Dar în lumea televiziunii contează și cum arăți. Nu m-am considerat însă „ruptă din soare. În țara noastră sunt foarte multe femei frumoase. Nu cred că mi s-a deschis acest drum datorită frumuseții.", a declarat Simona Pătruleasa. 

Cum a ajuns Simona Pătruleasa în televiziune

Prezentatoarea consideră că succesul profesional se datorează muncii asidue și profesionalismului. Simona Pătruleasa a dezvăluit cum s-a desfășurat primul casting pentru televiziune și cum a ajuns la Kanal D.

Citește și Simona Pătruleasa, detalii neștiute din mariajul cu afaceristul Sabin Ivanof: «Nu prea ne facem declarații în cuvinte»

,,Când am intrat în televiziune, m-am dus la casting, am dat niște probe și, din câteva mii de oameni, am rămas șapte. E adevărat că, atunci când am venit la Kanal D, aveam experiența Știrilor, eram deja cunoscută și am fost aleasă să vin, oamenii au avut încredere în mine pentru că eram dedicată carierei mele, foarte serioasă în profesia mea. Cred că au fost mai mulți factori care au contribuit la construirea carierei mele, categoric nu frumusețea a fost acel factor hotărâtor.", a declarat prezentatoarea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net