Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa. Prezentatoarea povestește despre relația cu fiica adolescentă

Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa, celebra prezentatoare a buletinului de știri de la Kanal D, și omul de afaceri Sabin Ivanof sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună o fată superbă cu numele de Ingrid. Prezentatoarea a povestit care este relația sa cu fiica aproape adolescentă și a dezvăluit cum reușește să ajungă la un compromis. 

Simona Pătruleasa este mama unei fete de 11 ani pe nume Ingrid
Simona Pătruleasa este mama unei fete de 11 ani pe nume Ingrid

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează un cuplu de 17 ani și sunt căsătoriți de 14. Prezentatoarea a mărturisit că monotonia nu s-a strecurat în relația lor și că niciodată nu se plictisesc împreună. Își fac mici surprize și își alocă timp unul altuia, iar aceste lucruri contribuie la buna funcționare a legăturii lor. Simona și Sabin colaborează de minune și atunci când este vorba despre fiica lor, Ingrid, în vârstă de 11 ani.

La un pas de a intra în etapa dificilă a adolescenței, Ingrid este o domnișoară cu o personalitate puternică. Pe alocuri încăpățânată și pusă pe șotii, fiica prezentatoarei este un copil plin de energie care pare să aibă planuri mari pentru viitor. 

Simona și Sabin sunt doi părinți flexibili, însă atunci când în discuție de află o chestiune serioasă despre Ingrid, cuplul caută să fie în consens și să nu aibă opinii contradictorii. 

Ingrid nu dorește o carieră în televiziune 

Ingrid nu își dorește să calce pe urmele mamei sale și să îmbrățișeze o carieră în televiziune, după cum a povestit Simona. Fetița visează să devină un arhitect renumit pentru a putea să-și manifeste liber creativitatea.

Acum, când a crescut, mi-a spus că nu vrea să fie fiica Simonei Pătruleasa, dorește să fie Ingrid Ivanof, că vrea să fie cunoscută prin ceea ce face ea, și asta m-a bucurat. Am încercat să nu abordez acest aspect, nu am dorit să se simtă pusă într-un con de umbră, să nu fie comparată cu mine", a declarat Simona Pătruleasa, conform Viva!.

Deși este devreme pentru a decide ce meserie să îmbrățișeze pe viitor, Ingrid este sprijinită de mama ei în încercările ei de a găsti activitățile care o fascinează într-adevăr. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net