Simona Pătruleasa, sacrificii mari pentru noul job!

Ultima actualizare:

Fermecătoarea Simona Pătruleasa (47 de ani) și-a schimbat programul după ce a primit pe mână știrile matinale de la Kanal D. Vedeta ne-a povestit, într-un interviu exclusiv Click!, cum este să se trezească mai devreme și ce influență are asupra vieții de familie această modificare a programului de muncă.

Simona Pătruleasa a înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu la pupitrul știrilor. Schimbarea îi este benefică, însă face și mici sacrificii pentru a fi prezentă la program. Vedeta Kanal D este punctuală, motiv pentru care ceasul deșteptător îi sună nu la 7, ci la 3-4, pentru a fi într-o formă de zile mari în fața telespectatorilor.

Urmărește și: Simona Pătruleasa, detalii neștiute din mariajul cu afaceristul Sabin Ivanof: «Nu prea ne facem declarații în cuvinte»

Click!: Ți-ai schimbat programul, că să spunem așa, acum prezinți știrile de dimineață, de la ora 07:00...

Simona Pătruleasa: L-am schimbat, e puțin mai dificil la început, pentru că trebuie să intri în ritm, însă eu sunt o persoană matinală, mă trezeam devreme și înainte.

Fiind o profesionistă te adaptezi, din mers...

Bineînțeles. Acest jurnal mi se pare și o provocare, pentru că noi nu am avut până acum știri pe tronsonul acesta de dimineață și este important acest pas. E o bucurie pentru mine să le aduc celor din față micilor ecranele primele știri ale zilei.

Simona Pătruleasa face sacrificii pentru jurnalul știrilor de la Kanal D!

Care sunt tabieturile tale acum, de când te trezeșți dimineața?

Nici nu îmi dau seama când trece timpul... Mă trezesc foarte dimineață, mult prea devreme, pe la 3-4; la 5 - dus, machiaj, apoi îmi pregătesc hainele și am ieșit din casă... Colegii mă așteaptă, ne informăm asupra agendei zilei, vedem știrile…totul se derulează cu repeziciune.

Mai citește și: Mămicile sexy Lesko, Pătruleasa, Ginghină, Săvuică și Bănică, stilate și la plajă

Cum ți s-a schimbat viața?

Faptul că merg la lucru în prima parte a zilei la muncă este benefic și pentru programul cu Ingrid. În momentul când ea iese de la școală sau când se trezește eu sunt deja acasă.

Te-ai gândit și la o vacanță?

În vacanță vrem să mergem două săptămâni prin Franța, facem un tur.

Poate mergeți și la Disneyland cu Ingrid...

Am fost de două ori când era mai mică, i-a plăcut și este posibil să mai mergem, dar nu ne-am hotărât încă.

Legat de Ingrid, deja e domnișoară....

A crescut foarte mult, deja are alte gusturi, o interesează modă, machiajele...Dar știe că nu este momentul, mai are de așteptat, face abia 11 ani.

Simona Pătruleasa, una dintre cele mai apreciate vedete tv

Despre prezentatoarea Kanal D se știe totul sau nimic, căci este o persoană foarte deschisă, însă care ține la distanță viața privată. Sociabilă, mereu zâmbitoare, cu o carieră în televiziune bazată pe muncă, vedeta a știut să rămână printre favoritele publicului încă de la prima apariție pe sticlă.

Simona Pătruleasa este căsătorită cu omul de afaceri Bogdan Ivanof, cu care o fetită de 12 ani, pe Ingrid, de care se ocupă exclusiv. Până de curând, moderatoarea tv a prezentat știrile Kanal D în weekend, însă s-a mutat pe alt tronson orar, așa că o vedem de luni până vineri, tot la aceeași televiziune, însă de la ora 7 dimineața.

Simona Pătruleasa a lucrat la Realitatea TV, Antena 1, iar ulterior la Kanal D. Pe lângă media, vedeta este pasionată de pictură și artă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net