Totul despre chinurile Monicăi Anghel! Cum a ajuns alt om: „Am cerut voie de la medic să călăresc!”

#Exclusiv Click!

Monica Anghel este un alt om. O problemă majoră de sănătate avea să-i schimbe viața și imaginea, în urmă cu doar cinci ani. Monica Anghel s-a operat de urgență la coloană, nu mai putea nici să meargă! Vedeta a urmat un program de recuperare și, în doar un an și trei luni, a slăbit 30 de kilograme. Acum face fasting și se întreține cu ajutorul sportului ei preferat: călăria.

Monica Anghel e pasionată de echitație Sursa: Facebook
Monica Anghel e pasionată de echitație Sursa: Facebook

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel și-a redefinit total propria imagine. Acum a ajuns de nerecunoscut! Mai slabă cu 30 de kilograme, solista aduce, mai nou, a menchin decât a cântăreață. Totul a pornit în urmă cu cinci ani, când Monica Anghel a fost operată de urgență la coloană, după ce a fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98% la piciorul drept.

După operație, Monica Anghel a fost nevoită să urmeze un program de recuperare, iar asta a făcut-o să slăbească 30 de kilograme, deși nu a făcut mișcare. Monica Anghel a mers și la psiholog pentru a fi ajutată în procesul de slăbire.

Citește și: Monica și Luminița Anghel, Carmen Tănase, transformate pentru o prezentare de modă!

Artista se simte acum ca nouă și este foarte fericită că poate să facă echitație, sport de care este îndrăgostită, pur și simplu. Nici după operația la coloană, Monica Anghel nu a vrut să renunțe la căluții ei, așa că a cerut voie de la medic să facă în continuare echitație și chiar acrobații.

Vezi și: Drama trăită de fiul Monicăi Anghel. Cu ce s-a confruntat Aviv

De altfel, acum câțiva ani, solista a și pățit-o: a luat o căzătură zdravănă de pe cal. S-a ales, din fericire, doar cu câteva zgârieturi în zona feței și cu nasul accidentat.

Monica, e incredibilă transformarea ta! Lumea nu te mai recunoaște. Cât de dificl a fost acest proces de slăbire?

Dacă-ți dorești cu adevărat, nimic nu este dificil. Am învățat despre acest post intermitent, acest fasting de la buna mea prietenă Alina Stoian, doctor. Am făcut și un pic de psiho-dietă cu Anca Angululesei, timp de 21 de zile, m-a ajutat și asta. Mă simt extraordinar de bine, asta este important! Dacă o persoană se simte mai bine, sau se simte foarte bine cu niște kilograme în plus, e ok. Asta nu înseamnă că trebuie să slăbească toată lumea. Important e să ne simțim bine și să fim fericiți, așa cum suntem!

Ce fac căluții tăi de la moșie? Mai călărești?

Ce să facă? Bine, mănâncă, nechează, se joacă, se alintă. Și călăria e un sport, e un sport extraodinar de greu. Atâta timp cât ești pe cal, cel puțin de la mijloc în jos, faci isometrie 45 de minute, atât timp cât durează o sedință de echitație. Nu te urci pe cal și stai nemișcat, nu! Sunt o groază lucruri pe care le faci atunci când ești pe cal. Nu trebuie neapărat să alerge, să facă trap, ci doar să mergi la pas cu calul. Toți mușchii de la mijloc în jos sunt încordați.

Citește și: Monica Anghel, dezvăluiri inedite despre Diana Şoşoacă. Ce mesaj i-a trimis senatoarea

Nu ne dă dureri de spate? Știu că ai avut acea operație complicată la coloană. Ai mai avut voie să urci pe cal?

Mie nu mi-a dat dureri. Ba chiar, după ce m-am operat pe coloană, la o perioadă de timp, l-am întrebat pe doctorul Marius Cătană, cel care m-a și operat, dacă pot face echitație, din nou. Și el a zis: dacă încaleci și nu simți nici o durere, fără nici un fel de problemă!

Ai mai vrea să schimbi ceva la tine?

Important e că eu acum mă simt bine și când mă uit în oglindă îmi place de mine! Și dacă mie imi pace cu siguranța le place și celorlalți!

Monica Anghel este cântăreață, actriță și om de radio. Are o carieră impresionantă în spate. Solista a câștigat Festivalul Internațional Cerbul de aur în anul 1996. Este căsătorită din 2010 cu Marian Caraivan și au împreună un băiat, Aviv, în vârstă de 11 ani.

Monica Anghel a mai fost căsătorită și în trecut cu regretatul medic estetician Andrei Carantino.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net