Monica și Luminița Anghel, Carmen Tănase, transformate pentru o prezentare de modă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cele mai îndrăgite vedete din România au defilat pe podium, într-o prezentare de modă marca Cera Mihăilescu, într-un cadru elegant și select! Monica și Luminița Anghel, Carmen Tănase și Elvira Deatcu sunt doar câteva dintre vedetele care s-au transformat în manechine de-o seară.

Celebrul designer vestimentar Cera Mihăilescu a reușit să urce pe podium vedete care mai de care mai talentate, toate îmbrăcate în creațiile sale.

Citește și: Monica Anghel, în lacrimi la un eveniment cultural. Ce a emoționat-o pe artistă?

A fost foarte frumos evenimentul! Am stârnit aplauze din partea publicului, a fost ceva ce nu o să uit repede. Au fost momente haioase cu pantofii, țin minte, înainte de prezentare și nu numai. Le-am provocat pe fete le-am spus: «Vreau să fiți foarte înalte așa că urcați pe niște pantofi cu platformă». Inițial nu voiau după au fost încântate. A fost o oboseală maximă, dureri de spate, dar a meritat. A fost o muncă titanică care a durat mai puțin de o lună. Am făcut 25 de ținute pentru 19 vedete”, a declarat în exclusivitate pentru Click!.ro, Cera Mihăilescu.

Monica Anghel a strălucit pe podium

Printre vedetele care au acceptat provocarea a fost și Monica Anghel care se pare că s-a simțit ca peștele în apă pe podium. Vedeta a purtat o rochie neagră cu trenă, asortată cu un colier elegant tot de culoare neagră.

Monica Anghel a fost transformată
Monica Anghel a fost transformată

Luminița Anghel, o apariție de excepție

Luminița Anghel a purtat, în cadrul prezentării de modă, o ținută elegantă, masculină, de culoare roz, formată din două piese. De asemenea, sandalele au fost asortate cu vestimentația sa. Accesoriile nu au lipsit nici ele, așa că vedeta a purtat la gât un colier negru, foarte elegant, dar și o pereche de mănuși tot negre, care completau ținuta.

Nu rata nici: Luminița Anghel, la un pas să-și piardă picioarele din cauza trombozei venoase!

Luminița Anghel, fabuloasă pe scenă
Luminița Anghel, fabuloasă pe scenă

Alexandra Velniciuc a defilat într-o rochie fosforescentă

Alexandra Velniciuc a atras și ea toate privirile în cadrul prezentării de modă. Actrița a defilat într-o rochie verde fosforescent, cu trenă în spate, dar decupată în față, fapt pentru care picioarele îi erau scoase foarte bine în evidență.

Interesant și: Hot în Halkidiki! Celebra Alexandra Velniciuc, superbă în costum de baie

Elvira Deatcu a avut mari emoții

Elvira Deatcu a fost o altă vedetă care a acceptat provocarea și transformarea Cerei Mihăilescu. Actrița a defilat într-o ținută din două piese, cu trenă în spate, ce era asortată cu niște sandale de aceeași culoare.

Am venit pentru că ne-a rugat Cera. Nu pot să zic că defilăm...mai bine spus plimbăm niște ținute superbe ale ei. Sper să nu mă împiedic, eu am uitat că am și trenă și când am realizat acest lucru mi s-a făcut rău. Nu este o matcă în care eu mă simt în acel confort al meu”, ne-a declarat Elvira Deatcu pentru Click!.

Vezi și: INTERVIU Elvira Deatcu împlinește 50 de ani. Două secrete care o ajută să arate impecabil

Ani Crețu a defilat cu grația unui adevărat manechin

Ani Crețu le-a arătat tuturor celor prezenți cât de bine se pricepe și în postura  de….manechin! Actrița a defilat impecabil într-o ținută extrem de provocatoare și interesantă.

Culoarea rochiei a reușit să atragă toate privirile celor din jur, mănușile și sandalele au fost dine aceeași culoare … verde!

Hai să afli: Drama neștiută a lui Ani Crețu de la «Vacanța Mare». Fiul ei suferă de o boală gravă

Carmen Tănase, un exemplu de eleganță clasică

Carmen Tănase a făcut senzație pe scenă! Aceasta a purtat o ținută din două piese.

Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium. Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis «Fă asta, te rog» și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a declarat în exclusivitate pentru Click!.

Află și: Carmen Tănase, despre provocările rolului din „Clanul": «Mă costă. Nu doar la filmări, ci și acasă»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net