Luminița Anghel, la un pas să-și piardă picioarele din cauza trombozei venoase!

Ultima actualizare:

    Luminița Anghel a trecut prin momente dificile în decembrie, anul trecutfoto: arhiva personală
Luminița Anghel a trecut prin momente dificile în decembrie, anul trecutfoto: arhiva personală

Luminiţa Anghel a fost la un pas de moarte la sfârșitul anului trecut! Un cheag de sânge ar fi putut să-i fie fatal, dacă solista nu ajungea la timp la doctor.

Luminița Anghel (52 de ani) a fost la un pas de moarte, în decembrie anul trecut. Totul s-a întâmplat din cauza unui cheag de sânge format încă din 2018, pe care l-a ignorat. “Am avut un cheag de sânge în gamba dreaptă, în 2018. L-am ignorat, deși aveam o durere groaznică ce apărea și dispărea. Un medic mi-a spus că ar putea fi un cheag de sânge, dar i-am spus că nu are cum. Durerea tot apărea și dispărea. A acționat violent foarte târziu”, a dezvăluit Luminița Anghel , în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Luminița Anghel: “Îmi zvâcnea piciorul, era uriaș”

Anul trecut, piciorul solistei s-a umflat foarte tare, durerile devenind insuportabile. ”De durere m-am trezit din somn la 3 noaptea. Îmi zvâcnea piciorul. Când am aprins lumina, piciorul era uriaş. Nu puteam să stau întinsă. Nu am putut să dorm. A fost de neinchipuit. Am sunat şi i-am spus doamnei doctor. Mi-a dat anticoagulante pe care le-am luat urgent. Cheagul de sânge blocase toate venele piciorului. Domnul doctor plecase până am ajuns eu acolo. Am făcut o ecografie şi s-a văzut cheagul de sânge. Când am vrut să plec mi-a spus că s-a întors doctorul şi s-a ocupat de mine. Am avut tratament agresiv cu injecţii, ciorap special. Această problemă era letală. Poţi muri”, a mai dezvăluit cântăreaţa.

Medicul Toni Feodor i-a pus artistei diagnosticul de tromboză venoasă. „Luminiţa a venit cu o tromboză venoasă. Era în ajuns de Crăciun, avea concerte. A stat mult în picioare şi a lucrat. Tromboza însă îi ameninţa viaţa. Tromboza asta poate să apară la oricine. Mai avea una din 2018, dar nu ştia de ea. Am topit cheagurile şi apoi am aflat de ce a făcut acea tromboză”, a spus medicul care a tratat-o pe solistă, la PRO TV. Acum artista face mult sport și recomandă tuturor să meargă la medic încă de la primele semne de boală.

“Mi-au fost salvate picioarele de la tăiere. Am avut bandajat piciorul, am luat anticoagulante. Duceți-vă la medic la timp. Toate sărbătorile de iarnă am stat cu acest ciorap, am stat pe tocuri. Femeile care poată tocuri sunt mai puțin predispuse la tromboză. Acumfac 10 km pe zi de mers rapid în Otopeni”, a mai adăugat solista.

Citește și:

Luminița Anghel a fost lovită de partener: «S-a întâmplat o dată în viață»

Luminiţa Anghel, în scandal cu fiul adoptat! Cântăreaţa este şantajată şi terorizată de el

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net