Drama neștiută a lui Ani Crețu de la «Vacanța Mare». Fiul ei suferă de o boală gravă

Ultima actualizare:

Ani Crețu, simpatica actriță care a interpretat rolul lui Urinela din ,,Vacanța Mare", alături de Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu, simte dorul colegilor ei și ar vrea să se reunească cu aceștia măcar pentru un episod aniversar. Artista a dezvăluit și o mare dramă cu care se confrună și anume afecțiunea fiului ei. 

Drama neștiută a lui Ani Crețu de la «Vacanța Mare». Fiul ei suferă de o boală gravă
Drama neștiută a lui Ani Crețu de la «Vacanța Mare». Fiul ei suferă de o boală gravă

Ani Crețu este fericita mamă a unui băiețel de nouă ani, pe nume Adan, care a avut mari probleme de sănătate în din primele luni de viață, din cauza administrării unor vaccinuri. Micuțul a dezvoltat niște alergii. Actrița a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fiul ei să poată trăi o viață normală, chiar și în prezent Ani Crețu ține în geantă mereu injecții cu adrenalină în cazul în care băiețelului i se face brusc rău. 

Citește și Ani Crețu, de pe scena teatrului la cârma unei emisiuni

La acest moment Ani Crețu este recunoscătoare că fiul ei s-a recuperat apoape în întregime și este asemenea celorlalți copii, deși a rămas cu alergii la anumite anumitele alimente cum ar fi lactatele. Produse ce conține lactoză îi pot cauza micuțului grave probleme de sănătate, de aceea mama sa, Ani Crețu are mereu grijă la alimentația fiului ei și îi gătește sănătos.

,,Fiul meu a trecut prin mai multe șocuri anafilactice. Când se întâmplă ceva intervin, până ajungem la spital. Eu țin mereu, în geantă un flacon de calciu gluconic și o sticluță de picături antihistaminice, sunt cele mai bune, sunt absorbite imediat de organism. Dar, am și pentru reacțiile severe, adrenalină injectabilă.

Am folosit-o de câteva ori, dar am reușit să îl echilibrez si fără si am fugit repede la spital. Nu am probleme cu el, e sănătos, face sport, desen, pian, este în continuă mișcare, e un copil empatic. Recent, am fost împreună într-o vacanță, în Zanzibar, unde ne-am simțit bine cu toții”, a declarat Ani Crețu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ani Crețu, despre boala lui Radu Pietreanu

Ani Crețu nu a ocolit nici subiectul ,,Vacanța mare" și a mărturisit că i-ar face o mare plăcere să aibă pare de o reuniune cu vechii colegi de platou, actorii Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu. Visul lui Ani Crețu este să joace într-un episod aniversar ,,Vacanța Mare".

Ani Crețu a vorbi și despre boala de care a suferit Radu Pietreanu și a dezvăluit că a știut de această  situație încă din momentul în care actorul a fost diagnosticat și a încercat să-i fie alături pe cât posibil.

Citește și Ani Creţu, într-un filmuleţ medical care poate salva vieţi. E bine să-l vezi!

”Nu vorbesc în numele lui Radu, suntem prieteni. Pot spune doar că am știut de la început de problemele lui de sănătate, de când fusese diagnosticat. Am fost alături de el atât cât ne-a lăsat, este un luptător și am știut cu toții că o să fie bine, l-am încurajat.", a povestit Ani Crețu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net