Se reface trioul de aur Adrian Enache, Aurelian Temișan și Daniel Iordăchioaie!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adrian Enache (56 ani) are mari emoții! Vineri seara va urca pe scenă pentru un mega show, “O singură noapte”, Adrian, din inimă, Enache, cu invitați unul și unul, precum Pepe, Maria Dragomiroiu, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Diana Enache  Ionuț Galani și mulți alți artiști cunoscuți.

Dar supriza show-ului este reîntregirea trioului celebru care făcea senzație la sfârșitul anilor ’90. Adrian Enache, Aurelian Temișan (50 ani) și Daniel Iordăchioaie (54 ani) vor urca din nou pe scenă în această formulă pentru a bucura sufletele tuturor celor prezenți. 

Citește și: S-a aflat ce vedetă negociază cu producătorii de la «Te cunosc de undeva», pentru noul sezon

  • Se apropie un show grandios și bate la ușa chiar vineri seara, pe 4 noiembrie, la Sala Palatului! Cum este? Cum stați cu repetițiile și cât de mult ți-ai dorit și așteptat acest spectacol?

Mi-am dorit mult întâlnirea cu publicul de la Sala Palatului, este încununarea unei cariere frumoase iar faptul că mulți artiști, voci de platină ale muzicii pop, au acceptat invitația mea, m-a bucurat enorm.

  • Surprizele sunt multe și invitații pe măsură! Dar cred că cel mai mult lumea așteaptă să vadă Trio-ul de aur de la sfârșitul anilor ‘90, care se întregește: Adrian Enache, Aurelian Temișan și Daniel Iordachioaie! Ce emoții vă încearcă pe toți trei și de când nu v-ați mai revăzut în această formulă? Cât de des țineți legătura?

Vezi și: Monica Davidescu și Aurelian Temișan: doi amanți de mare succes în teatru

Suntem prieteni de o viață, cu Cornel (n.r.: Aurelian Temișan) mă văd la fotbal cu asociația de fotbal a artiștilor profesioniști în fiecare zi de luni, cu Daniel mai rar dar prietenia a rămas. Acum trei ani ne-am reunit în cadrul unui spectacol în Herăstrău și am văzut cât de mult s-a bucurat publicul. Atunci ne-a venit ideea să mai cântăm împreună și sincer, cred că încă mai este loc în showbiz de acest trio.

  • Câte inimi a frânt acest trio, Enache, Temișan și Iordăchioaie, în anii ’90?

Ehe, ani frumoși...Nu spun mai multe că suntem toți trei băieți discreți.

  • Care e cea mai dragă amintire pe care o ai din acea perioadă cu prietenii și colegii tăi de scenă?

Sunt foarte multe amintiri pentru că am prins o perioadă superbă, cu săli pline în turnee din toate orașele țării, prilej pentru mine să petrec ore minunate înainte și după show-uri cu mari artiști. Îmi trece prin minte acum o noapte memorabilă cu Draga Olteanu Matei, Jean Constantin și Dem Rădulescu după un spectacol la mare când ne-a prins răsăritul împreună în hohote de râs.

Iată și: Daniel Iordăchioaie e în doliu. A scris un text sfâșietor pe Facebook, chiar înainte de tragedie

  • O să fie și Pepe în concert! Cu el știu că aveți o poveste! A salvat-o pe Diana din piscină de la mare, când a fost la un pas de înec! Vă mai aduceți aminte acest moment când vă mai întâlniți acum? Mai vorbiți despre el? 

Nu-i piscină este un ponton de pe o scenă amenajat pe lacul Mamaia. 

De fiecare dată când avem ocazia, amândoi îi mulțumim public pentru gestul sau. Ne-am bucurat enorm să fim invitați de mai multe ori în garajul lui pentru concertele Pepe on line și este o bucurie să cântăm împreună.

  • Fiica ta, Diana, este foarte talentată și are o voce de aur! Va cânta și ea la concertul de la Sala Palatului! Cum e să împarți scena cu ea? 

Este mare bucurie să pot cânta cu ea. Ce-mi pot dori mai mult decât o fată ce mi-a moștenit talentul muzical și un băiat care-i pasionat de fotbal dar și de film. Deh, familie de artiști au ce moșteni! 

  • Ce-a luat Diana de la tine?

Diana spune că este varianta mea feminină și nu pot să o contrazic.

  • Și David e foarte talentat! El nu a vrut să urce pe scenă alături de voi, cu această ocazie specială?

David a jucat rolul lui Adrian în tinerețe în videoclipul “Viața din vis”. Va fi în sală împreună cu Silviu Radu, regizorul videoclipului, și le voi mulțumi. Nu a vrut să urce pe scenă pentru că el nu cânta și i-am respectat dorința.

  • Ce a moștenit David de la tatăl lui și ce sfaturi primește de la tine acum, la adolescență?

David a moștenit de la Iuliana pasiunea pentru televiziune, frecventează de 6 ani cursurile Academiei de film și televiziune Buftea iar de la mine pasiunea pentru sport. Orice învață și joacă cu mare ușurință de la ping pong, la squash și tenis, fotbal și sky. Ca sfat, îi spun mereu să-și urmeze visul și să-și asculte inima atunci când face alegeri.

  • Cum se înțeleg frații între ei, Diana și David? Cât de mândru ești ca tată?

Sunt foarte mândru de copiii mei și de relația lor și i-am educat în așa fel încât să știe și unul și celălalt că se vor ajuta oricând la nevoie.

  • Cum este azi Adrian Enache, la cei 56 de ani?

Ca la 26 dar cu mai multe experiențe frumoase, împlinit și fericit de o "viață ca-n vis”.

  • Ai vreun regret? Ești total împlinit? Ce îți mai dorești pe mai departe?

Nu aș schimba nimic din ceea ce am făcut și deci nu regret nimic. Îmi doresc să fie toți ai mei dragi sănătoși! Vreau să duc spectacolul de la Sala Palatului și în țară, în orașele ce vor dori să-l găzduiască, pentru că peste tot în țară sunt oameni care ne iubesc și așteaptă să fredoneze împreună cu noi piese care au trecut proba timpului și au devenit șlagăre.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net