EXCLUSIV Fiica lui Adrian Enache face naveta Bucureşti-Cluj de dragul televiziunii

Adrian Enache are motive să fie mândru! Fiica sa, Diana (26 de ani), i-a moştenit talentul şi munceşte pe brânci. Dar culege şi roadele: activitatea sa a atras atenţia celor de la Prima TV, care i-au propus să prezinte un show tv, aşa că în noiembrie va debuta pe micile ecrane. „Totu-i fain!” se pare că se va numi emisiunea pe care o va prezenta împreună cu un alt solist, Alin Pascal. Mai multe detalii am aflat chiar de la Diana Enache...

Diana Enache cântă, realizează emisiuni de radio, prezintă evenimente și acum va debuta la tv
Diana Enache cântă, realizează emisiuni de radio, prezintă evenimente și acum va debuta la tv

Click!: Diana, ai atât de multe noutăţi şi proiecte, că nici nu ştiu cu ce să încep...

Diana Enache: În primul rând, ne bucurăm de acest eveniment frumos, pentru că marchează un nou început pentru mine şi pentru Alin Pascal. În noiembrie vom prezenta împreună, în fiecare weekend, un nou show la Prima TV, care se va numi probabil „Totu-i fain”.

A cui a fost ideea acestui proiect?

Pot să spun că a pornit de la amândoi, cu ajutorul Irinei Radu şi al Simonei Mazilescu. Şi, bineînţeles, am acceptat invitaţia celor de la Prima TV.

Despre ce este emisiunea?

Emisiunea este despre show, cooking, muzică live, distracţie şi energie frumoasă. E precum un Revelion, în fiecare ediţie, asta pot să spun. O să fie ceva exploziv, realizat de doi tineri „nebuni”, care vor să împărtăşească toată energia lor pozitivă. Filmăm la Cluj, unde trebuie să mergem săptămânal măcar două zile, pentru că acolo este un studio tv cu totul spectaculos. Până acum am repetat la Bucureşti, pentru că studioul nu era gata încă. De săptămâna aceasta începem înregistrările, pentru că va fi gata, iar lansarea va fi în noiembrie.

Diana și Alin Pascal fac duet pe scena noii emisiuni de la Prima TV, „Totu-i fain!”
Diana și Alin Pascal fac duet pe scena noii emisiuni de la Prima TV, „Totu-i fain!”

Când ai timp să le faci pe toate? Ai şi emisiunea de la Naţional FM.

Am şi emisiunea de la Naţional FM, de la ora 10.00 la ora 13.00. În fiecare dimineaţă, vă aştept pe frecvenţele Naţional FM, alături de Denis Ciulinaru, unde realizăm această frumoasă emisiune, de peste trei ani încoace. Sunt foarte mândră de asta. Atât în ceea ce priveşte audienţele, cât şi feedback-ul oamenilor. Apoi, luăm masa de prânz, după care ne pregătim de filmările pentru Prima TV.

În afară de asta, te pregăteşti şi pentru spectacolul cu tatăl tău, Adrian Enache.

Aşa este, nu uitaţi, pe 4 noiembrie, la Sala Palatului, este un spectacol extraordinar, ce adună toate valorile reale ale României, începând cu Nico, Marcel Pavel, Monica Anghel, Diana Matei, Pepe, Minodora şi mulţi alţii. Evident, şi Diana Enache. Sunt nume foarte grele şi mă bucur că sunt, din nou, scoase în faţă.

E prima oară când urci pe scenă alături de tatăl tău?

Nu este prima oară când urc alături de el pe o scenă mare. Uite, recent am cântat împreună la „Zilele Devei”, unde au fost peste 30.000 de oameni. A fost o senzaţie extraordinară, ca pe un stadion. Însă este pentru prima dată când calc pe scena Sălii Palatului şi asta ştiu sigur că va fi cu alte mari emoţii speciale... Doamne ajută să nu-mi tremure picioarele!

Nu ai de ce, până la urmă eşti obişnuită cu scena...

Aşa mi-a zis şi tatăl meu, „Mă, tu eşti obişnuită, mergi la atâtea evenimente, weekend de weekend, sunt sute de oameni, pe la nunţi, pe la petreceri, pe la evenimente”. Da, dar Sala Palatului este, totuşi, Sala Palatului, şi acolo spectacolul pe care îl pregătim e cu totul altceva faţă de ce am făcut până acum.

Diana va cânta cu tatăl său, Adrian Enache, la Sala Palatului. Foto: Arhivă personală
Diana va cânta cu tatăl său, Adrian Enache, la Sala Palatului. Foto: Arhivă personală

Ştiu că urmează să pleci şi într-un turneu în America...

Da, pentru că Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu, pregăteşte un nou turneu exploziv. În ianuarie pelcăm pentru trei săptămâni în SUA. Nu ştiu cum o să le fac pe toate, dar mi-am cumpărat doza de vitamine...

Pregăteşti şi melodii noi?

În cel mai scurt timp posibil, maximum o lună, o să lansez o piesă foarte frumoasă, optimistă. Lucrând şi la radio şi lovindu-mă de piesele astea actuale, în care mesajele sunt frumoase, dar sunt majoritatea depresive, mi-am dorit să fie altceva. Să fie cu un vibe optimist şi o să aveţi parte de o surpriză din partea mea şi a lui Rareş Varniote.

Dar pentru tine mai ai timp? Pentru viaţa personală, de iubitul tău?

Încerc să îmi fac timp. Adică, e binecuvântat postul, că se opresc nunţile şi, atunci, mai stăm şi noi împreună. Dar, iubitul mă înţelege, mă susţine, şi asta cred că e cel mai important.

Cine e iubitul tău?

Contează că e şi că suntem foarte bine.

De cât timp sunteţi împreună?

De nişte ani, deja.

Vă pregătiţi de nuntă?

Ne pregătim de lucruri minunate. Mai vedem cu nunta, doar nu o să mă cer singură...

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net