Monica Anghel vrea dreptate! Și-a luat echipă de avocați și îi dă în judecată pe cei care i-au furat identitatea

#Exclusiv Click!

Click! a descoperit la începutul anului că Monica Anghel (51 de ani) este victima unor hoți de identitate. Imagini cu actrița și cântăreața erau folosite în mod abuziv pe mai multe platforme de firme ce făceau reclamă unor produse pentru slăbit, folosindu-i fră acord și numele.

Mai precis, anumite branduri își doresc să își asocieze imaginea cu artista, unele dintre ele fiind firme fantomă, după cum ne-a mărturisit Monica Anghel într-un interviu pentru Click! acum ceva timp. Pentru că lucrurile au scăpat ușor de sub control și Monica Anghel nu a fost singura vedetă care a făcut plângere pentru furtul de identitate, lucrurile au devenit acum mai serioase iar cântăreața a  trecut la un alt nivel și și-a angajat o firmă de avocați care să o reprezinte cu privire la această problemă.

Ce spune avocata Monicăi Anghel

Avocata Ramona Mihăilescu o reprezintă pe Monica Anghel în lupta cu hoții de identitate
Avocata Ramona Mihăilescu o reprezintă pe Monica Anghel în lupta cu hoții de identitate

Pentru că acum este în desfășurare o anchetă cu privire la acest caz și echipa de avocați a artistei va rezolva situația în care se află Monica Anghel, artista nu mai poate face declarații pe această tema. În schimb, Av. Ramona Mihăilescu, una dintre reprezentantele legale ale ei, a povestit, pentru Click!, despre demersurile care au fost începute. „În ultima vreme, doamna Monica a constatat faptul că din ce în ce mai multe persoane o întreabă despre produsele de slăbit care îi poartă numele și care sunt intens promovate pe rețelele dsociale. Sigur că știm cu toții că doamna Monica Anghel a afIrmat și a confirmat în nenumărate rânduri care au fost motivele și uneltele cărora s-a datorat procesul dânsei de transformare, și anume dietă corectă sub supraveghere medicală. Astfel că sub avalanșa de interogări dar, cel mai important, avalanșa de solicitări de recomandare din partea urmăritorilor și fanilor, pentru aceste produse de slăbit promovate sub numele doamnei Monica Anghel, cu titluri bombastice precum «produsul-minune cu care a slăbit Monica Anghel» sau «picăturile Monica Anghel», și putem continua, la o consultare mai amplă a subiectului, am constatat că, de fapt, este un adevărat fenomen de marketing fraudulos pentru produse cu origini incerte și care, în mod indubitabil, nu au nici  legătură factuală nici cu experiența doamnei Monica Anghel, nici cu brandul acesteia. Acesta este contextul în care, împreună cu colega mea, Av. Amalia Bica, am început demersuri legale împotriva acestor persoane juridice, dar și împotriva persoanelor fizice din spatele acestor site-uri, cu intenția de a îngrădi și de a anihila acest comportament atât în relația cu Monica Anghel, cât și în relația cu consumatorii, care au achiziționat și au consumat un produs NETESTAT de către vedetă, prin simplul fapt că a fost asociat cu numele acesteia, ceea ce i-a conferit produsului credibilitate. În acest mod, nu numai că vedeta, persoana publică Monica Anghel, are imaginea prejudiciată prin scăderea credibilității în fața publicului, în condițiile în care publicul larg a asociat produsele cu imaginea sa, dar, pe de altă parte, absența rezultatelor așteptate de către consumatorii produselor conduc efectiv la concluzia că vedeta a promovat produsele pe considerente materiale ceea ce este total neadevărat”, a precizat avocata Monicăi Anghel

„Totodată, să nu uităm de exact acei consumatori cărora li se vând produse într-o manieră înșelătoare, fără să cunoaștem în acest moment dacă produsele sunt de tip pharma sau de tip naturist și dacă au trecut printr-o verificare de specialitate înainte de a fi oferite spre vânzare. Demersurile sunt începute, în perioada următoare vom reveni cu update mai amănunțit cu privire la aceste aspecte. În acest moment preferăm să păstrăm o ușoară confidențialitate, absolut necesară pentru punctul în care ne aflăm din perspectiva juridică”, a mai spus Av. Ramona Mihăilescu.

La începutul anului, Click! prezenta în exclusivitate cazul furtului de identitate al Monicăi Anghel. Reporterii noștri au descoperit atunci că una din pozele artistei era folosită pe o pagină de Facebook ce promova niște produse de slăbit, ce pretindeau că au fost luate și de cântăreață, care ar fi reușit cu ajutorul lor să slăbească într-o lună 24 de kilograme. Contactată atunci de Click!, Monica Anghel declara: „Nimic nu este adevărat, sunt mulți care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să știu. Este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot așa niște reclame cu niște picături cu diverse nume, problema este că oamenii cumpără și am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea, că le-a fost extrem de rău!”.

Monica Anghel a început un curs de instructori de fitness

Monica Anghel spune că vrea să fie într-o formă fizică din ce în ce mai bună
Monica Anghel spune că vrea să fie într-o formă fizică din ce în ce mai bună

Din ce în ce mai admirată pentru silueta ei, Monica Anghel face din ce în ce mai multe demersuri pentru a rămâne fidelă unui stil de viață cât mai sănătos și activ. Acum cântărește în jur de 60 de kilograme și are un meniu echilibrat, cu două mese pe zi, și nu se abate de la regulile alimentare pe care și le-a impus. Și pentru că vrea să se mențină în această formă fizică pentru cât mai mult timp de acum încolo, Monica Anghel a decis că este timpul să treacă la un alt nivel, iar pentru asta s-a înscris la un curs de instructori de fitness.

„M-am înscris la ABC Fitness pentru că am găsit acolo o echipa de profesioniști de la care învăț cu mare bucurie despre cum să fiu un antrenor de fitness bun, despre cum pot să fiu un consultant în nutriție și în psihologie nutrițională. De șase ani de când mi-am schimbat stilul de viață, citesc mereu despre toate acestea, mă documentez, mă informez, stau de vorbă cu oameni acreditați în aceste domenii și cu cât învăț și aflu mai multe, cu atât îmi doresc din ce în ce mai mult să aflu. Omul cât trăiește, învață. În primul rând m-am hotărât să fac aceste lucruri pentru mine și, evident că dacă cineva va avea nevoie de sfaturile mele, le voi da cu sufletul deschis. Ceea ce este important este că aceste cursuri sunt acreditate de Ministerul Muncii și al Educației, așa că nu întâmplător i-am ales pe Georgiana și pe Bogdan Vasile”, ne-a mărturisit Monica Anghel.

image
image
image
image
image
image
banner maria simion png
banner alin oprea png
Ramona Bădescu
banner andreea marin violeta banica png
banner mihai traistariu png
banner olimpia melinte png