Top 5 filme la care plângi chiar dacă ai inima de piatră. Nu mulți rezistă să le vadă!

Dacă ești în căutarea unui film cu o poveste emoționantă și cutremurătoare, noi venim cu propuneri și ți-am pregătit un top 5 cu pelicule la care nu te vei putea abține să nu plângi. 

Top 5 filme cu o poveste cutremurătoare
Top 5 filme cu o poveste cutremurătoare

Jojo Rabbit (2019)

Despre ce este vorba în pelicula „Jojo Rabbit”? În ciuda faptului că este un film american de comedie-dramă din anul 2019, cu siguranță te va face să plângi. Johannes „Jojo” Betzler este un mic băiețel de 10 ani. El este un admirator al lui Adolf Hitler și visează să devină garda de corp a acestuia, ba chiar îl are ca și prieten imaginar.

Admirator al nazismului, el descoperă că mama sa adăpostește în casă o evreică, într-un perete, în spatele unei uși secrete. Ce ar trebui să facă? Învățat la școală că orice evreu trebuie dat pe mâna Gestapoului, ar trebui să își sacrifice mama?

Totuși, nu-l lasă inima să ucidă nici măcar un iepure, într-o tabără de spălare pe creier a tineretului el i-a dat drumul unui iepure căruia trebuia să îi rupă gâtul: de aici și porecla „Jojo Rabbit”. Ce va face și ce se va întâmpla în continuare? Ei bine, va trebui să urmărești filmul ca să afli.

Băiatul în pijama vărgată (2008)

Filmul „The Boy in the Striped Pyjamas” („Băiatul în pijama vărgată” n.r) spune povestea unui băiat, Bruno, de opt ani, fiu al unui ofițer SS – comandantul unui lagăr de concentrare nazist – care se împrietenește cu un alt băiat evreu de aceeași vârstă ca el, care se numește Shmuel. Până unde va duce loialitatea lui Bruno și ce se va întâmpla cu cei doi băieți atunci când vor pune în aplicare planul de căutare a tatălui lui Shmuel?

Miracol în Celula 7 (2020)

Personajele principale ale filmului „Miracle in Cell No. 7” („Miracol în Celula 7” n.r) sunt Ova și tatăl ei, Memo, care se confruntă cu probleme psihice și care este acuzat pe nedrept de o crimă. Trimis la închisoare, unde trăiește un adevărat coșmar deoarece toți deținuții se întorc împotriva lui, fiica sa face tot posibilul pentru a demonstra nevinovăția acestuia. Vor reuși Memo și Ova să se întoarcă la viața lor normală?

Sub aceeași stea (2014)

„The Fault in Our Stars” („Sub aceeași stea” n.r) spune povestea unei tinere, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani care, după un tratament împotriva cancerului, la îndemnul mamei sale, participă la un grup de sprijin pentru bolnavii de cancer, unde îl cunoaşte pe Augustus Waters, un tânăr bolnav ca şi ea. Ce se va întâmpla cu cei doi? 

Dincolo de univers (2022)

„Beyond the Universe” („Dincolo de univers” n.r) este un film ce spune povestea lui Nina, o tânără talentată pianistă care își vede visurile pălind printre ședințele de dializă, în așteptarea unui transplant de rinichi. Ea se îndrăgostește de doctorul ei tânăr, Gabriel, și capătă curajul de a-și îndeplini visul în muzică.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net