Top 3 drame romantice de pe Netflix care te vor face să plângi. Neapărat să ai șervețele aproape!

Dacă vrei să vezi un film cu o poveste de dragoste care să te facă să plângi, noi ți-am pregătit un top 3 cu drame romantice pe care să nu le ratezi pe Netflix.

netflix jfif

Top 3 drame romantice pe Netflix

Beyond the Universe

Filmul spune povestea Ninei, o pianistă talentată care suferă de lupus. Deși suferă extrem de mult, aceasta ajunge să creeze o legătură neașteptată, dar puternică, cu Gabriel, unul dintre medicii din echipa care o îngrijește. Acesta ajunge să îi ofere suficient de multă încredere, în ciuda suferinței prin care trece, pentru a-și îndeplini visul în muzică.

Beyond the Universe este o dramă romantică în care doi oameni se întâlnesc într-un dintre cele improbabile locuri, un loc în care însă amândoi au nevoie de sprijin. Nina trăiește cu această boală de-o viață, iar Gabriel se confruntă cu presiunea pe care tatăl său a pus-o asupra lui pentru a-i călca pe urme. Își va risca Gabriel viitoarea carieră pentru relația lor? Cum își vor găsi cei doi un loc în univers pentru a fi împreună? Este cu siguranță genul de film care își atinge sufletul, iar finalul te va face cu siguranță să plângi. 

The Light Between Oceans

Tom Sherbourne (Michael Fassbender) este un veteran australian din Primul Război Mondial care vrea să găsească un loc de muncă care să-i ofere un sanctuar de pace și liniște. Dorința i se împlinește atunci când este angajat ca paznic de far pe insula îndepărtată Janus.  Tom este un tânăr meticulos și blând, care este cucerit de Isabel (Alicia Vikander), o tânără vibrantă și entuziastă care locuiește în cea mai apropiată comunitate. Cei doi se mută pe insulă și decid să își întemeieze o familie. După două avorturi spontane, Isabel intră în depresie și se teme că nu va fi capabilă să facă un copil. Apoi, într-o zi, Tom zărește o barcă mică în derivă spre țărm. În ea găsește cadavrul unui bărbat mort și un copil care plânge. Deși este înclinat să predea copilul autorităților, Isabel îl convinge că fetița este un dar de la Dumnezeu pe care îl pot salva și crește împreună. Ani mai târziu însă, aceștia vor trebui să suporte faptele consecințelor lor. 

The Most Important Thing: Love

Filmul urmărește povestea lui Servais Mont, un fotograf, care o întâlnește pe Nadine Chevalier, ce își câștigă banii jucând în filme slabe și ieftine. Încercând să o ajute, el împrumută bani de la cămătari pentru a finanța producția teatrală Richard al III-lea și îi oferă lui Nadine un rol. Nadine este împărțită între Servais, de care se îndrăgostește, și soțul ei, Jacques, față de care are obligații morale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net