Top 3 filme bune de pe Netflix, pe care să le vezi în minivacanța de 1 Mai. Te vor da pe spate!

Minivacanța de 1 Mai se apropie cu pași repezi, iar noi v-am pregătit un top de 3 filme de urmărit în aceste 3 zile de relaxare! Toate sunt pe Netflix, iar unul dintre ele îl puteți urmări alături de cei mici!

netflix unsplash jpeg

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

„Ultimul regat” (The Last Kingdom) este un serial istoric britanic, bazat pe poveștile saxone ale lui Bernard Cornwell. Serialul îl urmărește pe Uhtred (Alexander Dreymon), un saxon crescut de danezi, pentru a deveni un războinic de elită după ce, cea mai mare parte a familiei sale a fost ucisă, cât și lupta sa pentru a recupera Anglia, pentru poporul său. Serialul a fost difuzat timp de cinci sezoane, din 2015 până în 2022.

Povestea lui Utred continuă în filmul „The Last Kingdom”: Șapte regi trebuie să moară. Filmul se desfășoară în anul 924, după moartea regelui Edward, în timp ce conducătorii rivali invadează Anglia, pentru a-și revendica tronul. Uhtred trebuie să-și adune compatrioții într-o luptă pentru a-și salva casa și a unifica Anglia.

Inside Man

Din punct de vedere cinematografic, nu se poate face ceva mai bun decât Denzel Washington, într-un thriller polițist de Spike Lee. Filmul se deschide cu Dalton Russell (Clive Owen) explicând cum a executat jaful perfect al unei bănci. Dalton și echipa sa ajung să îi țină ostatici pe angajații și patronii băncii din New York.

Detectivii Keith Frazier (Washington) și Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor) sunt desemnați să negocieze cu Dalton. Pare a fi un caz simplu până când fondatorul băncii, Arthur Case (Christopher Plummer), o angajează pe Madeleine White (Jodie Foster), o femeie de serviciu, pentru a proteja ceva din cutia sa de valori aflată în bancă. Cum se termină totul, aflați chiar voi!

Chupa

„Chupacabra” este o creatură mitică cu colți ascuțiți care se hrănește cu sângele animalelor. De obicei, descrisă ca o ființă înfricoșătoare, puiul de chupacabra prezentat în Chupa este drăguț, jucăuș și irezistibil. În film, Alex, în vârstă de 13 ani, zboară în Mexic pentru a-și întâlni familia extinsă, pentru prima dată după moartea tatălui său.

La sosire, Alex îl întâlnește pe bunicul său luchador, Chava (Demián Bechir), și pe verișorii Luna (Ashley Ciarra) și Memo (Nickolas Verdugo). Alex descoperă puiul de chupacabra sub șopronul bunicului său, iar cei doi formează în cele din urmă o prietenie. Tânărul băiat trebuie să apere puiul atunci când un om de știință braconier (Christian Slater) încearcă să îl fure și să îi valorifice puterile de vindecare. Este o peliculă numai bună de urmărit cu cei mici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net