Ana-Maria Guran, dezvăluiri inedite din culisele filmului Taximetriști: „Striga lumea după noi pe stradă"

#Exclusiv Click!

Taximeștriști" este filmul românesc al momentului. A apărut recent pe Netflix și deja a stârnit o mulțime de reacții. Noi am vorbit cu îndrăgita actriță Ana-Maria Guran, cunoscută din producția Lumea e a mea", care ne-a mărturisit că are o legătură mult mai veche cu acest proiect.

Ana-Maria Guran a jucat în filmul Taximetriști, Foto: Facebook
Ana-Maria Guran a jucat în filmul Taximetriști, Foto: Facebook

Taximeștriști, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Filmul, regizat de Bogdan Theodor Olteanu, spune povestea lui Lică și Liciu, interpretați de Alex Ion și Rolando Matsangos, doi taximetriști ce lucrează pe tura de noapte în București, orașul plin de surprize. Cei doi întâlnesc tot felul de clienți care îi pun în situații ieșite din comun. Printre acești clienți se află și puștoaica interpretată de Ana!

Cum a fost personajul, te-ai regăsit în el?

Legat de personaj, pot să spun că am jucat ceva diferit de ceea ce mă consider eu în viața reală. Cred că personajul meu are și o vârstă mai mică decât cea pe care o am eu. Când spun diferit de ceea ce mă consider eu, mă refer la faptul că tipa e o puștioacă, îmbrăcată colorat, la început de drum, care experimentează zona muzicii încercând să vadă pe ce cale trebuie să meargă ca să reușească. Pe când eu, nu mă îmbrac neaparat așa, a trecut ceva timp de la primul meu contact cu arta și cu domeniul în care activez. Cred că rolul este unul simpatic, real, vizavi de ceea ce există în timpurile noastre. Sigur, cu ușoară exagerare sau diferențe față de toate tipurile de muzică care se pun în fiecare club. Bineînțeles, nu există doar un singur fel de exprimare în muzică, deci eu am reprezentat prin personaj poate o singură bucățică.

Ana-Maria Guran a povestit despre filmul Taximetriști, Foto: Facebook
Ana-Maria Guran a povestit despre filmul Taximetriști, Foto: Facebook

E o comedie cu un umor spumos. Pe platourile de filmare ce momente amuzante ați întâmpinat?

Momente amuzante sunt mereu atunci când joc alături de colegii și prietenii mei, deoarece am ajuns să ne cunoaștem destul de bine și glumele vin foarte natural. La filmări striga lumea după noi pe stradă în timp ce filmam, ceea ce era uneori funny, alteori enervant. Eram totuși, pe o platformă cu taxiul urcat și ne plimbam prin mijlocul Bucureștiului. Lumea devenea curioasă.

De ce ar trebui oamenii să îi dea o șansă filmului și să-l vadă?

Recomand să vedeți filmul pentru că atinge subiecte total reale și în care cred că se vor regăsii foarte multe persoane. Sunt foarte multe părți despre locuri din București sau felul în care se întâmplă lucrurile în România și cred că și asta dă o altă ințelegere filmului. Eu am jucat în spectacolul „Taximetriști" inițial și apoi în film, pe alt rol. Pot să spun că am o relație lungă cu acest proiect, de care m-am atașat foarte mult și este unul dintre proiectele din care mă simt mândră că fac parte. Textul este foarte bine scris, iar actoria de nota 10. Am niște colegi foarte talentați.

Producția a stârnit, fără doar și poate, multe reacții. Din perspectiva ta, ca actriță, cum ți se pare că a fost primit de public?

Din câte am văzut eu oamenii au primit filmul în mai multe moduri. Unii s-au plâns că sunt prea multe înjurături, alții s-au distrat foarte bine, alții chiar s-au regăsit în situații. O mare parte dintre ei chiar au și recunoscut locuri. Cred că filmul a fost primit așa cum trebuie primit un film și cu „păreri de dislike" și cu „păreri de like". Dar în mare parte am auzit de bine. Pot să zic că mie mi-a plăcut foarte mult și nu o spun doar pentru că am jucat în el.

Ana-Maria Guran are 27 de ani și este din Câmpina. Aceasta a devenit cunoscută pentru producția „Lumea e a mea" pentru care a primit premiul pentru tânără speranță la Premiile Gopo în 2016. Ana a jucat recent și în filmul „Romina VTM".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net