Monica Bîrlădeanu și Micutzu dau din casă! Dezvăluiri din culisele filmului „Taximetrişti”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Plouă cu filme româneşti care au mare succes la public. Unul dintre cele mai recente este comedia „Taximetrişti”, ce îi are în distribuţie şi pe Monica Bîrlădeanu (44 de ani), şi pe Cosmin Nedelcu alias Micutzu (36 de ani), doi dintre cei mai doriţi actori ai momentului. Click! a aflat, în exclusivitate, informaţii din culisele producţiei care se bucură de vânzări-record de bilete.

Pe lângă actorie, la 44 de ani,  Monica Bîrlădeanu are  o nouă pasiune
Pe lângă actorie, la 44 de ani, Monica Bîrlădeanu are o nouă pasiune

Filmul „Taximetrişti” este o ecranizare după un spectacol de teatru cu acelaşi nume, după un text de Adrian Nicolae.

Citește și: Micutzu, în lacrimi! Ce a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai: "Nimeni nu trebuie să știe asta!"

Îi are protagonişti pe Rolando Matsangos şi pe Alexandru Ion, care interpretează rolurile a doi taximetrişti ce încearcă să supravieţuiască unei ture de noapte în care interacţiunea cu fiecare client reprezintă o adevărată aventură.

Cum spectacolul nu îi are în distribuţie şi pe Monica Bârlădeanu şi nici pe Cosmin Nedelcu, deşi cei doi apar în film, am fost curioşi să desluşim acest „mister”, aşa că am stat de vorbă cu cei doi artişti.

Vezi și: Dieta miraculoasă a lui Micutzu. Alimentul la care a renunțat timp de 8 luni

Monica Bîrlădeanu: «După multă muncă e normal să apară roadele»

Citește și: Rețeta delicioasă a Monicăi Bîrlădeanu. „E a bunicii mele. Mama a învățat-o de la ea”

„Rolurile pe care le am eu şi Cosmin în film au fost scrise special pentru noi. Filmul este o variantă mult mai bogată faţă de piesă, în ceea ce priveşte personajele. Nu l-am întrebat niciodată pe regizorul Bogdan Theodor Olteanu dacă a contat în alegerea mea faptul că am fost un spectator foarte entuziast la spectacolul lor de teatru. Dar vreau să spun că în momentul în care l-am văzut, mie mi s-a părut absolut incredibil.

E ultimul spectacol pe care l-am văzut înainte să intrăm în pandemie. Şi mi-a mers mers la suflet. Am fost atunci împreună cu o gaşcă din distribuţia serialului «Vlad», eram şi cu Elvira Deatcu, şi cu Adrian Titieni, ca să o susţinem pe Victoria Răileanu. Dar şi pe Maria Popistaşu, pe care o ştiam, şi pe Alexandru Ion. Eram familiarizată cu toţi aceşti actori absolut fabuloşi.

Iar piesa în sine şi felul în care e scrisă este exact pe gustul meu. Mai ales că şi eu merg des cu taxiul. Şi să ştiţi că în timpul acestor curse sunt foarte vorbăreaţă. Şi nu eu sunt cea care povesteşte mai mult. Îmi place să-i întreb pe şoferi cum le-a fost ziua. Îmi place ce urmează după asta. Cei mai mulţi ajung să spună cum se ceartă acasă, cu nevastele. Iar eu ascult.”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Monica Bîrlădeanu.

De interes și: Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri inedite! De ce nu s-a măritat cu un „băiat cu private jet”?

Am întrebat-o ce planuri mai are, dacă revine şi în televiziune. Şi am aflat o surpriză: „Anul ăsta, cel puţin, până în februarie, ma ocup de studii academice. Sunt din nou la facultate, de data aceasta la Psihologie, în primul an şi acum sunt în sesiune. Uite, ca să fiu prezentă la premiera noului film m-am ridicat de la un referat pe care îl pregăteam”. 

Trebuie să afli și: EXCLUSIV Monica Bîrlădeanu, motivul pentru care a renunțat la Pro TV în favoarea Antenei 1. Cum au reușit s-o convingă

Micutzu pregătește  hit după hit în cinema
Micutzu pregătește hit după hit în cinema

Micutzu, încântat de rolul lui din ”Taximetriști”

Iată și: Micutzu nu a mai rezistat și a răbufnit! Reacția neașteptată a comediantului, după valul mare de „hate” primit de „Teambuilding”

„Personajul meu apare doar în film şi este gândit doar pentru film. În spectacolul de teatru nu am jucat, dar recomand oamenilor să meargă să-l vadă, la teatru. Şi piesa, şi filmul te bagă într-o atmosferă specială”, este de părere şi Cosmin Nedelcu alias Micutzu.

Acesta este un nou film foarte bine primit de public, lansat la doar câteva luni de la succesul cu „Teambuilding” (pentru care a lucrat şi ca regizor), aşadar tânărul artist, foarte îndrăgit şi pentru show-urile de stand up, precum şi pentru emisiunile sale de tip podcast pe care le realizează în mediul online şi pot fi urmărite pe canalul YouTube, se bucură de o perioadă foarte bună în carieră:

„2023 a început foarte bine. Mi se pare că e un curs firesc. După foarte multă muncă, e absolut normal să apară şi roadele. În afară de reclame, mai am nişte proiecte pentru anul acesta care, deja, îmi sunt foarte dragi, chit că nu le-am început. Întotdeauna am de muncă. Nu pot să stau liniştit. Trebuie să încerc foarte multe lucruri, că, vorba aia, o viaţă avem. Şi acum lucrez deja la un nou film”.

Cristian Tudor Popescu: «Simțeam că mă retardez»

Filmul „Teambuilding” regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu și Alex Coteț și lansat pe marile ecrane în septembrie anul trecut a reușit să înregistreze recorduri nu doar la încasări în cinematografe sau la numărul de vizualizări pe Netflix, ci și la comentarii negative versus comentarii pozitive.

Cristian Tudor Popescu, cel mai mare critic al filmului ”Teambuilding”
Cristian Tudor Popescu, cel mai mare critic al filmului ”Teambuilding”

Printre cele mai vehemente critici este cea făcută de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a spus: „A trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. (...) N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”.

La scurt timp a venit și replica lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu. „Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu, pentru că dânsul este în măsură să aibă o părere despre filmul acesta. Din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala.

Eu distrez oamenii. Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat”, a declarat Micutzu, în emisiunea lui Cătălin Ștriblea de la Europa FM, „România în Direct”.

Citește și: Filmul Teambuilding, desființat pe social media! Reacțiile inedite ale lui Micutzu și BRomânia

Pavel Bartoș susține filmele românești

Actorul Pavel Bartoș (48 de ani), care este și el protagonistul unei noi comedii românești lansate recent în cinema, susține producțiile de acest fel, deși ele nu sunt foarte apreciate de critici, care sunt de părere că nivelul artistic al acestora lasă de dorit.

Pavel Bartoș, în personajul Ramon
Pavel Bartoș, în personajul Ramon

„Au fost critici la adresa filmului «Teambuilding», așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele acestea acum. Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă, să plângă și să suspine în limba română. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc!

Felicitări celor din «Teambuilding», din «Mirciulică», din «Romina, VTM» și ce filme s-au mai lansat acum. Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema este cel mai important.

Dar, e adevărat, că de aici se vor cerne, se va vedea cine are valoare și cine nu. E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai grea revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Click!.

image

Click! spune

Spectacolul de teatru „Taximetrişti”, produs de Teatrul Apollo 111, regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un text de Bogdan Theodor Olteanu şi Adrian Nicolae, îi are în distribuţie pe Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistaşu, Victoria Raileanu, Paul Nistor, Alex Chindriş, Ana-Maria Guran şi Mădălina Stoica. Filmul cu acelaşi nume este produs de Forum Film România, s-a lansat în cinematografe la 20 ianuarie, iar echipei li s-au alăturat Monica Bârlădeanu şi Cosmin Nedelcu alias Micutzu.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net