Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri inedite! De ce nu s-a măritat cu un „băiat cu private jet”?

Monica Bîrlădeanu a fost invitată în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar, unde a făcut dezvăluiri despre viața personală. Frumoasa actriță a lămurit anumite etichete dure care i-au fost atribuite în trecut și din cauza cărora a ajuns să se îmbolnăvescă.

Vedeta a fost sclipitoare pe parcursul celor de 2 ore de podcast, discuțiile fiind fascinante. La un moment dat, Monica Bîrlădeanu a vorbit despre perioada în care era văzută drept persoană „materialistă”. Actrița a explicat că dacă ar fi fost acel gen de om s-ar fi măritat cu un „băiat cu private jet”, iar acest lucru nu era „imposibil”.

„Eram percepută destul de strategă, materialistă, fată orientată, genul ăsta. Cred că parcursul meu și felul în care vorbesc despre lucrurile astea, care astăzi este foarte transparent, au demonstrat exact și cam despre ce era vorba.

În primul rând, o fată cu calculele de care eram suspectată ar fi ar ajuns într-un alt loc de cât sunt eu acum. Probabil ar fi fost măritată cu băiat cu private jet ...că nu era ceva absolut imposibil. Dar n-am fost omul ăsta”, a povestit Monica în podcastul lui Mihai Morar.

De ce nu a putut niciodată să fie o fată materialistă? Monica Bîrlădeanu: „Mă ofilesc în absența conexiunii”

image
Foto: captură Youtube/Instagram

 „Eu pur și simplu mă ofilesc în absența conexiunii. Nu pot funcționa într-o chestie unde asta lipsește cu desăvârșire și noi suntem bine doar pentru că avem niște interese reciproce care se întâmplă să fie compatibile. Nu supraviețuiesc în schema asta”, a precizat vedeta.

Monica Bîrlădeanu a explicat și de ce crede că oamenii se ofilesc și ajung să fie morți sufletește. Actrița consideră că acest lucru se întâmplă atunci când „trăiești în conflict cu valorile tale intrinseci, cu dorința sufletului tău.”

Totodată, ea a dezvăluit cât de mult au afectat-o atunci acele critici care se regăseau des în presă. Acea perioadă s-a dovedit a fi dificilă, iar Monica a ajuns să se îmbolnăvească.

„Mă afectau atunci. Mi-au făcut rost de o gastrită în perioada aia. Mă consumam foarte tare. Când eram mică era groaznic. Vdeam că scrie cineva o minciună, o prostie, o speculație, eram atât de consumată și mă întrebam «dar ce are cu mine, nu mă cunoaște»”, a declarat Monica Bîrlădeanu în podcastul „Fain&Simplu”.

Monica Bîrlădeanu, o carieră plină de realizări

Monica a debutat ca prezentatoare a emisiunii "La Strada", de la B1 TV. Ulterior, frumoasa brunetă a început apoi o carieră de actriță. A jucat în seriale precum „Lost" și „Nip/Tuck", dar și în pelicule cunoscute precum „Moartea domnulul Lăzărescu” și „Despre oameni și melci”.

În 2018 a prezentat reality-show-ul „Ferma vedetelor", De asemenea, Monica Bîrlădeanu a putut fi văzută recent în serialul „Vlad” şi apoi ca jurat la Antena 1 în emisiunea „iUmor” alături de Delia, Bendeac şi Cheloo.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
laura jijie foto cosmin zamfirache (1) jpg
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg