Diana Munteanu, selfie cu Max Verstappen, campionul mondial de Formula 1! Ce reacție a avut pilotul

Ultima actualizare:

Diana Munteanu a avut parte de o experiență totală la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Pe lângă plimbări cu elicopterul și iahtul, vedeta de televiziune s-a regăsit la câțiva centimetri de campionul mondial Max Verstappen.

Vedeta a trăit o experiență totală la Monaco. Foto: colaj Instagram/Diana Munteanu
Vedeta a trăit o experiență totală la Monaco. Foto: colaj Instagram/Diana Munteanu

Frumoasa prezentatoare a trăit la maximum experiența extravagantă de la Monte Carlo. Invitată la cea mai faimoasă cursă din „marele circ”, Diana Munteanu a avut șansa de a-și crea o amintire cu pilotul lui Red Bull Racing.

Îndrăgita prezentatoare TV s-a fotografiat cu deținătorul titlului în Formula 1. Momentul a fost unul spontan, iar olandezul a părut destul de timorat de selfie-ul încercat de blondină.

Diana Munteanu a încercat cu selfie cu Max Verstappen, campionul mondial de Formula 1

În vârstă de 24 de ani, pilotul lui Red Bull a cucerit anul trecut primul său titlu de Formula 1. Din păcate, Diana Munteanu nu i-a purtat prea mult noroc în cursa desfășurată pe străzile cochete din Monte Carlo.

Campionul mondial en-titre a terminat doar pe locul 3, plătind tribut unei strategii deficitare din partea echipei sale. În ciuda acestui rezultat, Verstappen rămâne lider după primele șapte etape din acest sezon.

Diana Munteanu, lux total în cursa de Formula 1 de la Monaco

Pe lângă faptul că l-a întâlnit pe Max Verstappen, Diana Munteanu a profitat din plin de weekend-ul de la Monaco, unde fusese invitată de cel mai renumit site de poker din lume. Vedeta a mers cu elicopterul, s-a bronzat la piscină și a văzut cursa de pe un yaht luxos.

„N-as fi experimentat niciodată o cursă de F1 în felul în care am făcut-o acum! Transport cu elicopter, barca, vizionarea cursei de pe un yacht de 5 stele, cu view perfect, șansa să-i văd de aproape pe cei mai buni piloți de F1, toate într-un carusel de emoții epice, pe care nu le am mai trait pana acum!”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net