Cea mai mare frică a lui Pavel Bartoș. Cine s-ar fi gândit tocmai la asta?

#Exclusiv Click!

Pavel Bartoș (47 de ani) este mândru din cale afară atunci când vorbește de fetele lui! De mai bine de 20 de ani, starul de la Pro TV are o familie frumoasă cu Anca Bartoș, împreună cu care are trei fete. Prezent, miercuri seară, la avanpremiera filmului Ramon, actorul ne-a declarat în exclusivitate care este cea mai mare frică a sa.

Pavel Bartoș este un bărbat foarte ocupat! Actorul este implicată în multe proiecte TV, este producător, joacă teatru, este prezentator TV, apare în reclame. Este iubit și apreciat, dar și la mare căutare. Rezistă de mai bine de un deceniu în showbiz, însă are grijă și de familia sa.

Fetele sale, Eva (18 ani), (Sofia, 8 ani și jumătate) şi Rita (14 ani), sunt cele mai mari susținătoare. Hai, tati! Și el s-a dus ... pe val! Pavel Bartoș, om talent, om de succes! Totuși, deși pare incredibil, Pavel Bartoș are o frică de care nu poate scăpa. Bine, nici nu prea vrea, că-i vorba de cei dragi.

Vezi și: Pavel Bartoș, cele mai sincere dezvăluiri despre prima cucerire. Cu cine s-a iubit, cu mult timp înainte să fie celebru

Cea mai mare frică a lui Pavel Bartoș

„Una dintre fetele mele mi-a zis înainte să plec din casă “tati, să fie așa cum vrei tu să fie în seara aceasta la avanpremieră”… chiar mă încurajează mult. Sunt un norocos în ceea ce mă privește, atât profesional, cât și uman. Da, pot spune că sunt un norocos și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit.

După mine, cel mai greu lucru este să fiu singur în viața asta. Îmi dau seama uneori când ele sunt plecate de faptul că locuința este goală și zic “băi, e cumva aiurea, ceva nu este în regulă.”. Ele îmi umplu viața, mai bine zis, ele îmi aduc viață, de fapt, în viața mea.”, a declarat Pavel Bartoș pentru Click!.

Iată și: Din culisele prieteniei: gestul neașteptat al lui Smiley față de Bartoș. Aproape l-a făcut să plângă

Pavel Bartoș a gândit proiectul ”Ramon” la ”Dansez pentru tine”

Prezentatorul de la “Românii au Talent” joacă un rol foarte important în filmul Ramon, pentru că această comedie romantică, care o să apară în cinematografele din toată țara la începutul lunii februarie, îl are ca producător și actor în rolul principal.

„Personajul Ramon își propune să aducă multă bună - dispoziție și îți amintește că viața merită trăită așa cum este. Bineînțeles că publicul o să decidă dacă este om sau super om. S-a muncit enorm la acest film, de vreo cinci ani de zile ne gândim la acest personaj, sau nu, mint! Acum vreo zece ani, când eram la “Dansez pentru tine”, de atunci mi-am zis că acesta ar fi un personaj foarte haios, iar de cinci ani am îndrăznit să cred că poate fi făcut și un film.

Lucrurile mari nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile mari se întâmplă în timp, să știi! Ele trebuie făcute, provocate într-un anume fel. Îmi doresc ca acest film să fie pe placul publicului și să se bucure cât mai mult public de el pentru că asta o să ne facă să mergem în continuare mai departe și să facem și alte filme.”, a conchis, pentru Click!, Pavel Bartoș.

Click! spune

Filmul Ramon urmează să apară în cinematografe din 3 februarie. Pelicula este regizată de către Jesus del Cerro, scrisă de Anghel Damian și produsă de Pavel Bartoș. Din distrubuția filmului fac parte Elvira Deatcu, Andreea Esca, Smiley, Bogdan Farcaş, Iulian Postelnicu dar și Andreea Vasile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub Otniela png
cub alina pușcău png
cub claudia pavel cream png
cub ionuț Iftimoaie png
cub smiley png