Pavel Bartoș, despre apariția Escăi și a lui Smiley în noul său film: „Nu le-am pus pile! I-am băgat doar la casting”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pavel Bartoș a avut, miercuri seară, lansarea pentru VIP-uri a noii sale producții „Ramon”. Filmul, în care joacă mulți colegi de la Pro TV, printre care Smiley și chiar Andreea Esca, este primul lungmetraj în calitate de producător al simpaticului actor. Pentru rolul Ramon, Bartoș a slăbit 10 kilograme.

cub pavel bartoș png

Filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro, având la bază scenariul lui Anghel Damian, este primul lungmetraj pe care Pavel Bartoş îl produce. Lansarea pentru vip-uri a avut loc, miercuri seară, urmând ca, pe 3 februarie, filmul să aibă premiera în cinematografe.

Filmul are o distribuție de zile mari, iar Pavel Bartoș și-a dus și colegii din Pro TV la casting, pentru a se asigura că pelicula va fi un succes de public și poate-poate va bătea chiar"Teambuilding"-ul lui BRomania și Micutzu.

Din distribuţia filmului fac parte nume precum: Elvira Deatcu, Andreea Esca, Smiley, Bogdan Farcaş, Iulian Postelnicu sau Andreea Vasile. Prezent la lansare, Pavel Bartoș a făcut dezvăluiri de la filmări și nu numai.

Pavel Bartoș, în premieră actor și producător de lungmetraj cu „Ramon”....

Producător sunt a doua oară, am mai făcut un scurtmetraj. Ca și actor sunt de vreo 25-26 de ani. Mă bucur, însă, că l-am găsit pe Jesus, care, după succesele cu "Miami Beach", "Haway" și "Ho, ho", a acceptat să fie producător alături de mine la „Ramon”.

Unde v-ați găsit, practic?

Ne-am găsit la "Ho, ho". Noi am filmat împreună prima comedie de Crăciun de după Revoluție, "Ho, ho", acum vreo 10 ani. Și eu am zis încă de atunci: când voi face prima mea producție, Jesus tu vei fi regizor! Și uite că am crezut în visul nostu și acum amândoi suntem producatori la acest film, amândoi suntem parteneri. Amândoi am crezut în Ramon!

De ce Ramon?

De ce nu?

Vă regăsiți în Ramon? Ați slăbit 10 kilograme pentru acest personaj. Așa e?

Da, și de Crăciun am pus înapoi deja vreo patru-cinci kilograme, că nu poți să scapi de pomana porcului, este din plin și e tare bună. Da, când am filmat slăbisem niște kilograme, pentru că trebuia să se miște într-un anume fel personajul ca să intre în costum. Pot spune că da, mă regăsesc în Ramon!

Pavel Bartoș: „Ramon, un fel de Forrest Gump sau Păcală" 

E un fel de Forrest Gump de România?

Da, așa e, e un fel de Forrest Gump. Poate fi și un fel de Păcală, poate fi și un erou. Asta e întrebarea pe care ți-o pui: este un super erou sau un om simplu?!  Pornește de la ideea unui om foarte simplu care crede foarte mult în visul lui.

Cum ați ales distribuția filmului? Am văzut că apar mulți colegi din Pro TV. Ei ce rol au? Ce face Smiley, Andreea Esca?

Smiley este într-o ipostază inedită, face un alt tip de rol. Mă bucur că a acceptat. Regizorul a făcut castingul, nu eu. El e vinovat.

Practic, noi nu vorbim de niște actori aici....

Nu sunt doar din Pro TV, sunt și din Antenă, Ionuț Rusu. Nu e neapărat că sunt din stânga sau din dreapta. A ales regizorul, a considerat că sunt ok.

Se poate spune că au avut pile?

Nu sunt aleși pe pile, haideți să fim serioși! Nu vroiam să-mi scoată ochii Jesus că i-am băgat pile. Dar, normal că i-am băgat la casting, sunt colegii mei. Dar, dacă ei au dovedit ca sunt buni și merită, au fost aleși.

Ramon intră în 3 februarie în cinematografe

Ramon este o comedie romantică în care se va regăsi fiecare român. Pavel Bartoş s-a gândit la acest film în urmă cu 5 ani, iar filmările au durat în jur de 21 de zile.

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată, însă, peste cap atunci când, printr-o serie de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume, de care se îndrăgostește fulgerător. Decide să plece la București ca să își găsească „marea iubire”.

Ajuns în Capitală, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc una ușoară. Totul se complică atunci când Ramon devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, și anume furtul unui tablou de 50 de milioane de euro! Ramon pornește, astfel, într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească și fata visurilor sale.

Filmul intră din 3 februarie în cinematografele din toată țara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro