Pavel Bartoș, actorul minune de la Pro TV! Cum face față atâtor proiecte

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Planetele s-au aliniat pentru Pavel Bartoș (47 de ani), actor, soț, tată a trei fete și vedetă de televiziune. Cea mai nouă realizare a sa este spectacolul "One man aproape show" unde s-au vândut biletele ca pâinea caldă. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Pavel a făcut spectacol de unul singur timp 

Click: Iei premii după premii. La școală ai fost premiant?

Pavel Bartoș: Niciodată nu am fost un om care a numărat premiile. Doar m-am bucurat de ele. La școală nu am fost niciodată premiant. Tot timpul eram între mențiuni. Chiar am un moment în spectacolul "One man aproape show" în care zic că "domne, totul a fost între mențiunea unu și doi, o dată am luat locul 3, dar asta pentru că a fost bolnav ăla de pe doi".

Citește și: Fiica lui Pavel Bartoș, la Românii au Talent?: „Mă tot tachinează. Vrea la televizor"

Când le faci pe toate, pentru că faci o mulțime de lucruri?

Încerc să le programez. Când am timp le fac. E greu, într-adevăr, dar dacă ai pasiune, dacă vrei... Nimic nu e ușor. Vreau să fac și îmi fac timp. Pandemia m-a prioritizat pe mine, în primul rând, am zis că proiectele care țin de mine și de sufletul meu alea vor ieși la iveală.

Cum s-a întâmplat cu "One man aproape show". Cât durează?

Doar o oră.

Iată și: Pavel Bartoș și Dana Rogoz, dans provocator, la petrecerea Tiff România

Despre ce e show-ul?

E un spectacol la care țin foarte mult și care mi-aș fi dorit să aibă premiera acum 2 ani, înainte de pandemie, dar ea a venit brutal peste noi și nu puteam să mă bucur de el pe deplin cu un public restrâns în sală.

Am așteptat clipa în care pot să am 100% spectatori în sală și iată că ea a venit. Este un spectacol despre viață, optimist, sincer, poate prea sincer, în care îmi pun sufletul pe tavă și mă dezvălui în fața oamenilor cum n-am făcut-o niciodată până acum. O fac pentru că acum este momentul.

Mesajul este foarte clar: viața e frumoasă, avem una singură, și merită trăită din plin. Acest spectacol vine într-un punct al carierei și al vieții mele în care cred că mă definește și cu atât mai mult țin la el. Punerea în scenă va avea puternice accente de umor și autoironie.

Vezi și: Răzvan Fodor, reacție comică la imagini din copilăria lui Pavel Bartoș. „Poza 2 e de vis”

S-au vândut biletele

În timp record

Ce-ți dorești de Sărbători? Ai vorbit cu Moșul pentru fete?

Îmi doresc sănătate, am fost cuminte, sper să fi observat asta. Sănătate mie și celor dragi. Și îmi doresc ca de Sărbători să fiu liniștit.

Deci nu vei avea treabă?

Niciodată de sărbători, pentru că de câțiva ani Crăciunul și Revelionul sunt acasă. Vom fi doar în familie, încă nu am stabilit unde mergem.

Interesant de citit: Pavel Bartoș, sacrificiul pe care-l face în carieră! Imagini inedite din culisele vieții de actor

La tine a venit deja Moșul, ai umplut o sală cu spectacolul tău...

Mă bucur că primele spectacole, pe 18 și 19 noiembrie, de la Teatrul Odeon, au fost Sold Out. Mai am pe 14 decembrie. Un alt cadou pe care ar putea să mi-l aducă Moșul e să-mi umple sălile de cinema la comedia "Ramon", care va fi din 3 februarie în cinematografe.

Crezi că ar mai fi loc de alte proiecte TV?

Nu, cât am "Vocea României" și "Românii au talent" e destul. E multă lume bună în jurul nostru, trebuie să fie loc pentru toată lumea.

Trebuie să vezi și: Cosmin Dumitru i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură! Moment periculos pentru Pavel Bartoș

Dar dacă ți s-ar oferi un rol într un serial nou?

Poate că da. Și dacă m-ar tentă.

Și dacă ai avea timp...

Știi cum e? Dacă îți place îți faci și timp...

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net