Micutzu, replică pentru CTP după ce a criticat filmul Teambuilding: "Nu este scopul meu să educ oamenii"

Micutzu, așa cum este cunoscut Cosmin Nedelcu, îi dă acum public replica jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după ce CTP a desființat filmul Teambuilding. Comediantul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Striblea de la Europa FM, „România în Direct”, acolo unde a dezvăluit că a ajuns să primească inclusiv mesaje de amenințare cu moartea după lansarea peliculei care a stârnit controverse.

Filmul de comedie „Teambuilding” a depășit recordurile la încasări pentru filmele românești din ultimele trei decenii. Însă, pelicula a stârnit mari controverse și discuții în contradictoriu în online între oamenii care au apreciat proiectul și cei care l-au criticat în termeni duri. În ultima tabără s-a poziționat și CTP. Însă acum Micutzu a decis să îi răspundă în mod public.

Citește și: Micutzu, atacat din nou de o tânără care îi dorește...moartea! Godină i-a luat apărarea: „Și rea, și foarte proastă”

Micutzu, replică pentru CTP după criticile aduse filmului Teambuilding

CTP a criticat în termeni extrem de duri proiectul în care este implicat și Micutzu.

"Până la jumătate, acasă, pe computer, (n.r. cât a văzut din film) și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe", a afirmat jurnalistul.

Deși mulți se așteptau ca Micutzu să îi răspundă cu aceeași monedă, el a ales să nu folosească tot termeni duri în replica dată acum lui Cristian Tudor Popescu.

Vezi și: Filmul Teambuilding, desființat pe social media! Reacțiile inedite ale lui Micutzu și BRomânia

Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol.

În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a declarat Micutzu la Europa FM, conform Adevărul.

Uite și: Micutzu nu a mai rezistat și a răbufnit! Reacția neașteptată a comediantului, după valul mare de „hate” primit de „Teambuilding”

Cum s-a ajuns la amenințări

Deși inițial erau doar discuții în contradictoriu între fanii și criticii filmului Teambuilding, se pare că lucrurile au evoluat rapid într-un mod periculos.

"Cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor (n.r. nu înțelege cum s-a putut întâmpla asta). Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii.

Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii aceștia există", a mai declarat Micutzu, în aceeași emisiune. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net