Micutzu, atacat din nou de o tânără care îi dorește...moartea! Godină i-a luat apărarea: „Și rea, și foarte proastă”

Micutzu a fost din nou atacat în mediul online, de o tânără care l-a făcut praf într-un comentariu. Acesta a publicat comentariul fetei fără să-i blureze nici numele și nici fața, iar într-o notă umoristică, Marian Godină i-a sărit în apărare comediantului. Asta nu e tot! Pe lângă faptul că tânăra i-a spus că nu are niciun talent actoricesc, s-a apucat și a început să-l blesteme cumva pe comediant, dorindu-i moartea. Totul, în văzul tuturor celorlalți utilizatori Facebook. 

Redăm, mai jos, comentariul original al tinerei, cu greșelile gramaticale de rigoare, fix în forma în care aceasta i l-a lăsat actorului Micutzu Cosmin Nedelcu, pe Facebook.  „Ce comentarii mai primești, Cosmine? #unpicdeura”, a scris Micutzu, înainte de a posta printul cu comentariul absurd al internautei care i-a dorit moartea.

„Micutzu Cosmin Nedelcu eu sper sa fii vaccinat pe bune deoarece faceai reclama la injectie. Avand in vedere ca nu ai absolut nici un talent nu ar fi absolut nici o pierdere faptul ca vei suferi de moarte subita. Deasemeni, fiind vizibil faptul ca nu prea iti place sportul, probabil ca moartea subita va interveni un pic mai tarziu la tine... deci va mai trebui sa te suportam inca vre-un an, doi. Deasemeni ma voi bucura cand voi afla vestea ca te-a lovit moartea subita deoarece isi vor pune o intrebare si retardatii, analfabeti functional care se cred fanii tai!”, a fost comentariul lăsat de internaută. 

Comentariul primit de Micutzu
Comentariul primit de Micutzu

Marian Godină a intervenit

Polițistul Marian Godină a ținut să intervină în acest subiect. Acesta i-a transmis lui Micutzu că n-a procedat corect că i-a pus fetei și numele și profilul de Facebook, în văzul tuturor, însă pentru ceea ce a spus ea, a avut de adăugat o jignire puternică. 

„Cosmine, e public shaming d-ăla ce faci tu aici, puteai măcar să-i blurezi fața, nu să îți pui armata de fani analfabeți să comenteze urât la adresa ei, până la urmă ea și-a zis doar părerea și cu toții avem dreptul la o părere.Bine, ar fi putut și ea să arate că e doar rea, nu și foarte proastă, dacă s-ar fi limitat la un "mori, bă!”, a scris și Marian Godină în comentariul său care a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de aprecieri, aproape. 

Internauții s-au amuzat copios de situație, iar cei mai curajoși dintre ei și-au dat cu părerea despre evenimentele curente. 

„Adevărat dar și foarte trist cum a ajuns răutatea sa fie arătată și declarată unui om pe care îl cunoști doar de la TV sau online, așa din prima și fără niciun fel de filtru al gândirii și empatiei. Am ajuns să fim mândri de cât de răi suntem și comentăm mare și răspicat la orice și despre oricine.

Cosmin, eu îți doresc să nu mori subit ci din contră, sa trăiești mult, frumos, liniștit și sănătos, chiar dacă nu te cunosc. Cred că prima carte scoasă trebuie să fie bunătatea și să mai uităm de tot ce e urât și rău. Poate așa reușim să mai schimbăm ceva. Sper ! 

„Ar trebui să fii puțin mai atent la acest mesaj. Din el înțelegem faptul că moartea subită nu e chiar subită la cei ce nu iubesc sportul, de aici tragem concluzia că cei ce iubesc sportul vor avea o moarte mai subită decât cei ce nu-l iubesc....ia vezi puțin cum mergi la sală!”, au fost doar două dintre comentariile primite de Micutzu, pe Facebook.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net