Micutzu nu a mai rezistat și a răbufnit! Reacția neașteptată a comediantului, după valul mare de „hate” primit de „Teambuilding”

Filmul „Teambuilding” s-a bucurat de un succes uriaș, însă au existat și oameni care au criticat producția românească. Micutzu nu s-a putut abține, iar celor care au desființat filmul în care a jucat, pe social media, le-a dat niște replici dure. 

Micutzu, enervat la culme de haterii care au criticat filmul „Teambuilding”

Cu un rol exagerat de haios în producția românească „Teambuilding”, Micutzu a stârnit hohote de râs cu talentul său de comediant. Așa cum era de așteptat, filmul a primit și numeroase critici din partea oamenilor care fie l-au văzut, fie nu l-au văzut și vorbesc din părerile altora.

Micutzu, enervat la culme de comentariile pline de hate, a reacționat rapid, în două comentarii acide.

„Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești… / Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de Micutzu, la o postare în care se vorbește de numărul biletelor vândute la „Teambuilding”, dar și despre succesul pe care l-a avut producția românească.

Eu l-am văzut la cinema și am râs cum nu am mai făcut-o de mulți ani (referitor la filme). Prin urmare, mulțumesc! Cei mai tari mi se par cei care zic că l-au văzut pe Netflix, o porcărie, și nu ar da bani la cinema să îl vadă. OMG! De parcă la Netflix nu dau bani”, a spus o internaută care a urmărit și ea, la rândul său, filmul românesc „Teambuilding”. 

Citește și - Micutzu s-a dat peste cap pentru a crea filmul „Teambuilding". A venit chiar și cu bani de acasă!

Susținere masivă din partea fanilor

Nu a fost singur Micutzu în acest „război” online, căci foarte mulți oameni care au văzut filmul „Teambuilding” i-au sărit în apărare, având numai cuvinte de laudă la adresa producției românești. I-au transmis cuvinte frumoase, l-au lăudat și chiar l-au încurajat să nu ia în seamă haterii, mai ales că a depus eforturi colosale pentru producerea acestui film și chiar a venit cu bani de acasă, din propriul buzunar.

„E și normal... Nici nu știu de ce compară filme care nu au nici o treabă cu comedia cu team building... Wtf... Suntem triști și vrem să râdem... Iar valul ăsta nou de comedii arată că există viață și după BD... Bravo... Așteptam continuarea.. Sunt sătul de drame, thrillere, psihoze, slow'boze și alte opere de arta care mai mult mă deprimă și mă încarcă de repulsie... Am pierdut doua ore din viață uitându-ma la câinele japonez... Aveam un aport mai mare la dezvoltarea mea personala dacă în astea două ore nu mă uitam și făceam biluțe de muci. În schimb TB a fost savurat ca un gălbenuș cu pâine proaspătă, ca zeama de roșii cu brânză... Bravo încă o dată.. daca mai aveți nevoie de idei genial de tâmpite sunt aici!”, a mai replicat un internaut. 

„Nu îți mai pierde timpul cu ei. E un film de nota 10 și chiar inspirat din fapte reale, am regăsit multe situații din viața reală în film. Bravooo!!! Felicitări, am râs maximmm”, l-a mai încurajat un internaut, pe Micutzu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net