Micutzu s-a dat peste cap pentru a crea filmul „Teambuilding". A venit chiar și cu bani de acasă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Micutzu și BRomania au mari șanse să dea lovitura cu noua producție „Teambuilding”, filmul în care sunt actori, regizori și producători. Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a dezvăluit că a fost nevoit să vină cu bani de acasă pentru a face filmul, care va avea premiera în cinematografe pe 30 septembrie!

Să faci un film în România zilelor noastre, lovită de criză, este o adevărată aventură! Cosmin Nedelcu și Matei Dima, comedianți care nu mai au nevoie de  prezentare, au găsit resursele pentru o producție care, încă de la avanpremieră, a umplut sălile. 

„Teambuilding” este filmul momentului! A fost nebunie la avanpremiera de zilele trecute de la AFI Cotroceni, unde vedetele au dat buzna să vadă producția lui Micutzu și a lui BRomania. 

Citește și: Horia Brenciu, așa cum nu l-ai mai văzut! Are un rol trăsnit în „Teambuilding" 

Cosmin Nedelcu alias Micutzu s-a arătat și el surprins de succesul pe care îl înregistrează noua producție cinematografică, care intră în cinematografe din 30 septembrie, o comedie spumoasă la care se râde în hohote. Actorul a povestit, într-un interviu pentru Click!, cum s-a născut practic filmul care se anunță un succes de box office!

„Teambuilding“ este o comedie spumoasă despre viața și provocările unei cariere în corporație.

Micutzu, cum îți explici euforia din jurul filmului vostru? De ce se îmbulzește lumea sa vadă Teambuilding”?

Am făcut un film în care am jucat, pe care l-am co-regizat și l-am și produs. Am pornit de la ideea de reuniune de liceu dupa 10 ani. Alex însă a venit cu ideea asta. E un remembering liceul, de fapt, doar că acum vin și străini. 

Castingul a fost simplu. Aveam în minte oamenii. Nu e aceeași formulă ca la Miami Beach cu vedete. Am ales actori profesioniști, de comedie, dar și amatori. Nu am așteptări multe.

Vezi și: Anca Dinicu, cea mai provocatoare apariție la avanpremiera filmului „Teambuilding"

Cât de greu e să faci un film în România la ora asta?

 Ideal e să scoatem banii investiți. E greu să faci film în România, nu avem sprijinul statului și nici al CNC-ului și trebuie să găsim noi sponsori, să aducem noi bani de acasa. Sperăm să se creeze, totuși, o industrie. Noi am adus bani de acasă pentru acest film. Eu, unul, am norocul să fac ce-mi place și să investesc banii pe care-i câștig mai departe. 

Munca din spatele acestui film este direct proporțională cu succesul pe care îl avem. Nu sunt Dorian Popa! El are o energie pozitivă tot timpul, eu am o energie normală, constantă! Părinții mei sunt destul de mândri de mine. Vorbim des la telefon!

De unde porecla Micutzu? 

Mi s-a spus în clasa a II a „micuțu” pentru că eram mult mai mare decât colegii mei. În ultima perioadă nu cred că am mai slăbit. Cred că am rămas constant, dar o să încerc să mai slăbesc începând din luna octombrie.  

Ai reușit să slăbești 50 de kilograme! Mai vrei să dai jos? 

Nu am un număr de kilograme pe care vreau să le slăbesc. Important este să mă simt eu ok. O să încerc să dau jos kilogramele pe care le-am luat în plus având grijă la alimentație și făcând sport, așa cum este normal. 

„Teambuilding” are premiera în 30 septembrie 

Producția „Teambuilding“ este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un treambuilding în care coroporatiștii se dezlănțuie, arătându-și, în final, și partea umană. Filmările au avut loc în București și la munte, în perioada iulie-septembrie 2021.

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl „promovează“ și îl face team-leader în departamentul de call center - care reunește ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Merg cu toții în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei împotriva colegilor din Ardeal, Moldova și Oltenia.

Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net