Anca Dinicu, cea mai provocatoare apariție, la avanpremiera filmului «Teambuilding»

Luni seară, pe 26 septembrie, a avut loc avanpremiera filmului de comedie „Teambuilding", regizat de către Matei Dima, cunoscut publicului larg sub numele de BroMania, Alex Coteț și Cosmin Nedelcu alias Micutzu. Vedetele au pășit pe covorul roșu și s-au fotografiat la panou! Anca Dincu a atras toate privirile cu o rochie absolut superbă! 

Teambuilding promite sa aducă zâmbetele pe chipurile spectatorilor
Teambuilding promite sa aducă zâmbetele pe chipurile spectatorilor

Filmul de comedie „Teambuilding" este unul care promite să smulgă hohote de râs din partea celor prezenți în sală, cel puțin așa pare dacă aruncăm o scurtă privire asupra sinopsisului. 

Citește și: Anca Dinicu, dezvăluiri din viața intimă. Ce nu trebuie să lipsească bărbaților 

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează și îl face team-leader în departamentul de call center - aici sunt ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți.

Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) și Șerbănel (Vlad Ianuș), pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi! 

Vezi și: Anca Dinicu ne-a deranjat cu atâta frumusețe! Gina Felea a stârnit un val de reacții cu această imagine 

La avanpremiera comediei, și-au făcut prezența regizorii, producătorii, actorii, dar și alte vedete din industrie. Anca Dinicu s-a fotografiat la brațul lui Matei Dima și a reușit să atragă toate privirile datorită rochiei superbe pe care a purtat-o. Cu un decolteu curajos și cu un ruj roșu aprins, Anca Dinicu nu a putut trece neobservată. 

O altă prezență feminină care a întors toate capetele a fost cea a Alinei Eremia. Artista a ales să poarte un costum în întregime alb, cu un decupaj îndrăzneț în zona sânilor. 

BroMania, Cove și Horia Brenciu au ales să poarte clasicul costum, în timp ce Adrian Nartea a ales un look mai relaxat și a purtat o pereche de blugi și un tricou verde deschis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net