Anca Dinicu, dezvăluiri din viața intimă! Ce nu trebuie să lipsească bărbaților

Actrița Anca Dinicu și-a deschis un pic sufletul în cel mai recent podcast al lui Mihar Morar. În vârstă de 32 de ani, vedeta a vorbit, printre altele, despre lucrul care nu ar trebui să-i lipsească vreodată unui bărbat.

anca dinicu (2) jpg
Anca Dinicu, dezvăluiri din viața intimă!

A ajuns pe scenă la 8 ani și a debutat alături de marile nume ale teatrului românesc. Devenită o foarte cunoscută actriță, Anca Dinicu și-a păstrat firea deschisă. Singură în viața personală, vedeta a vorbit mai multe despre acest lucru în podcastul „Fain și simplu”.

„Eu știu că sunt greu de suportat. Nu ar putea oricine să mă țină”, a precizat Anca în emisiunea moderată pe youtube de Mihai Morar.

Vezi și: Anca Dinicu ne-a deranjat cu atâta frumusețe! Gina Felea a stârnit un val de reacții cu imaginea asta

„Cred că bărbații își doresc acasă femei mai serioase”, a adăugat actrița. Totodată, vedeta a glumit pe tema faptului că va rămâne singură la bătrânețe și va avea „30 de câini”. Ulterior, Anca Dinicu a explicat ce nu trebuie să lipseacă la bărbatul care va face parte din viața ei.

Ce nu trebuie să lipseacă unui bărbat? Cât de mult contează umorul pentru actrița Anca Dinicu

„Pentru mine, enorm. Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd”, a povestit Anca Dinicu.

„Umorul nu e ochestie super masculină”, dar este o „nevoie” pentru Anca Dinicu, a dezvăluit actrița, care l-a dat exemplu pe Jim Carrey drept un bărbat care o fascinează prin umor.

Vezi și: Ce bine îl imită Connect-R pe Jim Carrey! Ne-a lăsat „mască” pe toți

Cum stă cu dragostea Anca Dinicu

Întrebată de Click! cum stă cu dragostea, vedeta a avut un răspuns foarte precis. Interviul exclusiv a avut loc la începutul primăverii.

„Cu dragostea, la pământ! Mă ridici cu fărașul. Nu stau cu dragostea, nu stau, în niciun fel. Nu e nimeni în viața mea mai aproape decât trebuie.

Nu cred. Dar, în ultima perioadă, nici nu am avut unde să întâlnesc, cumva. În afară de casă, teatru, acasă la mama, nu prea merg în multe locuri”, a declarat Anca Dinicu pentru Click!.

Actrița Anca Dinicu a căpătat multă notorietate din serialele „Băieți de oraș", de la Antena 1, dar și „Vlad", de la Pro TV.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Autism FOTO Shutterstock
pestele cernobil crap mutant foto captura video twitter
image
image
image
image
razvan botezatu jpg
Screenshot (402) png
FotoJet (1) jpg
david png
crbl
NETI SANDU png