Anca Dinicu, dezvăluiri din viața intimă! Ce nu trebuie să lipsească bărbaților

Actrița Anca Dinicu și-a deschis un pic sufletul în cel mai recent podcast al lui Mihar Morar. În vârstă de 32 de ani, vedeta a vorbit, printre altele, despre lucrul care nu ar trebui să-i lipsească vreodată unui bărbat.

Anca Dinicu, dezvăluiri din viața intimă!
Anca Dinicu, dezvăluiri din viața intimă!

A ajuns pe scenă la 8 ani și a debutat alături de marile nume ale teatrului românesc. Devenită o foarte cunoscută actriță, Anca Dinicu și-a păstrat firea deschisă. Singură în viața personală, vedeta a vorbit mai multe despre acest lucru în podcastul „Fain și simplu”.

„Eu știu că sunt greu de suportat. Nu ar putea oricine să mă țină”, a precizat Anca în emisiunea moderată pe youtube de Mihai Morar.

Vezi și: Anca Dinicu ne-a deranjat cu atâta frumusețe! Gina Felea a stârnit un val de reacții cu imaginea asta

„Cred că bărbații își doresc acasă femei mai serioase”, a adăugat actrița. Totodată, vedeta a glumit pe tema faptului că va rămâne singură la bătrânețe și va avea „30 de câini”. Ulterior, Anca Dinicu a explicat ce nu trebuie să lipseacă la bărbatul care va face parte din viața ei.

Ce nu trebuie să lipseacă unui bărbat? Cât de mult contează umorul pentru actrița Anca Dinicu

„Pentru mine, enorm. Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd”, a povestit Anca Dinicu.

„Umorul nu e ochestie super masculină”, dar este o „nevoie” pentru Anca Dinicu, a dezvăluit actrița, care l-a dat exemplu pe Jim Carrey drept un bărbat care o fascinează prin umor.

Vezi și: Ce bine îl imită Connect-R pe Jim Carrey! Ne-a lăsat „mască” pe toți

Cum stă cu dragostea Anca Dinicu

Întrebată de Click! cum stă cu dragostea, vedeta a avut un răspuns foarte precis. Interviul exclusiv a avut loc la începutul primăverii.

„Cu dragostea, la pământ! Mă ridici cu fărașul. Nu stau cu dragostea, nu stau, în niciun fel. Nu e nimeni în viața mea mai aproape decât trebuie.

Nu cred. Dar, în ultima perioadă, nici nu am avut unde să întâlnesc, cumva. În afară de casă, teatru, acasă la mama, nu prea merg în multe locuri”, a declarat Anca Dinicu pentru Click!.

Actrița Anca Dinicu a căpătat multă notorietate din serialele „Băieți de oraș", de la Antena 1, dar și „Vlad", de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net