EXCLUSIV Anca Dinicu: «Cu dragostea sunt la pământ! Mă ridici cu fărașul». Cu ce probleme a rămas după ce a jucat-o pe Gina Felea în »Băieți de oraș«

Ultima actualizare:

Pe actrița Anca Dinicu o știi fie din serialul "Băieți de oraș", de la Antena 1, fie din "Vlad", de la Pro TV, două roluri care vor rămâne multă vreme în istoria televiziunii. Ne-am întâlnit recent cu actrița la premiera "Batman" și am încercat să aflăm cât mai multe lucruri despre ceea ce face în prezent, dar și despre planurile ei.

Anca Dinicu
Anca Dinicu

Click!: În seară asta, m-am gândit, oare o recunosc? Având în vedere că ea numai roluri ciudate joacă.

Anca Dinicu: Păi, normal că mă recunoști, pentru că ne știm de foarte mult timp și, sper eu, că nu m-am schimbat drastic, așa dramatic.

Ești mereu alta. Ba ești în "Vlad", ba ești în "Băieți de oraș" sau pe la "Chefi la cuțite", în rolul Ginei Felea, ești în toate felurile. Te recunoaște lumea pe stradă?

În ultima vreme, da. Pentru că am apărut și eu ca Anca Dinicu în câteva contexte și, de atunci, au început să mă recunoască.

Cred că ești cea mai virală actriță, cu scena din "Chefi la cuțite", în care chiar tu începi să râzi și ești senzațională.

Mulțumesc tare mult.

Pentru personajul ăsta, ai făcut ceva special?

Nu cred că am făcut ceva special, m-am lăsat "să fiu", cumva. Și, mi-a plăcut. Asta cred că a fost.

Te-am văzut apoi în "Vlad", mi s-a părut că ai avut un rol greu.

Acolo m-am distrat grozav. Nu mi s-a părut un rol greu, adică l-am luat așa, ca atare. M-am identificat repede cu personajul, pentru că am avut și colegi din facultate alături de mine și timpul a trecut foarte ușor. A fost foarte amuzant.

Ce ar trebui să știe lumea despre tine?

Am 32 de ani. 33 fac pe 9 decembrie, sunt Săgetător. Nu știu ce ar trebui oamenii să știe exact despre mine. Probabil, sunt un om bun, așa vreau să cred, și mă comport ca atare.

Voi, actorii, aveți ceva al vostru, în momentul în care vi se iau interviuri, intrați în cochilia voastră și nu mai ieșiți de acolo.

E adevărat, și când merg într-o emisiune live, mă gândesc de două ori înainte să spun ceva.

Mi-e și frică să te întreb cum stai cu dragostea?

Cu dragostea, la pământ! Mă ridici cu fărașul. Nu stau cu dragostea, nu stau, în niciun fel. Nu e nimeni în viața mea mai aproape decât trebuie.

Îi este cuiva greu să te cucerească?

Nu cred. Dar, în ultima perioadă, nici nu am avut unde să întâlnesc, cumva. În afară de casă, teatru, acasă la mama, nu prea merg în multe locuri.

Unde te putem vedea la teatru?

Acum sunt actriță la teatrul din Vălcea, la Anton Pann. Iar în București o să am un spectacol în mai, o premieră, la Teatrul de Comedie.

Ești pregătită pentru ce se întâmplă acum în lume?

Nu sunt pregătită și cred că nimeni nu e pregătit. Cumva, încerc să mă mint și să nu mă gândesc la asta. În ultimele 3 zile, doar asta am făcut, m-am uitat la știri și am făcut și eu tot ce am putut. Doar că, nu îmi face bine, întru într-o stare de anxietate și nu e normal. De asta am și ieșit acum la film, să mă deconectez puțin și să încerc să nu mă gândesc, măcar pentru un ceas sau două, nu știu cât durează filmul.

Te-ai întoarce în televiziune?

Din televiziune n-am ieșit, cumva, niciodată. Doar că am schimbat, uneori, fronturile. Ba am fost la Antena 1, ba la PRO TV. Poate mă veți vedea din nou la Antena, în curând. Vom vedea.

Cum s-a născut Gina Felea? Știu că este o tânără din Italia.

Da, este o tipă care chiar există. Nu știu cum e ea, dacă e mai mișto decât am făcut-o eu. Ideea e că nu eu am găsit personajul, ci Mihai (Bendeac, n.r.). Inițial, am încercat să o imit, apoi a trebuit să mai pun câte ceva, să se observe diferența dintre mine, actriță, și personaj.

A fost greu?

Nu mi-a fost greu deloc. Am luat-o ca pe o joacă și mi-a plăcut atât de tare, încât nu simțeam nici măcar durerea de picioare, după 12 ore pe tocurile alea. Într-adevăr, m-am ales cu o tendinită, după atâția ani de "troace". Acum, mi-e foarte greu să merg pe tocuri înalte. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net