Horia Brenciu, așa cum nu l-ai mai văzut! Are un rol cu adevărat trăsnit în „Teambuilding"

Ultima actualizare:

De câte ori are ocazia, Horia Brenciu (50 de ani) cochetează şi cu actoria. Aşa cum a făcut şi pentru noul film de comedie românesc, intitulat „Teambuilding”, care va rula pe marile ecrane începând cu acest weekend. La lansarea oficială a producţiei, artistul a fost prezent alături de toată echipa cu care a lucrat şi a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri are în viitorul apropiat. 

Horia Brenciu, un showman desăvârșit
Horia Brenciu, un showman desăvârșit

Horia Brenciu a fost o apariţie de senzaţie la lansarea filmului „Teambuilding”. A debordat de energie, a fost mereu cu zâmbetul pe buze şi abia a aşteptat să-şi vadă prestaţia din comedie.

În acest film, Horia Brenciu a jucat alături de Cosmin Nedelcu alias Micutzu (36 de ani). În film, personajul interpretat de acesta din urmă suferă un accident, iar artistul i-a apărut în vis agonizant şi l-a readus cu picioarele pe pământ! Aşadar, Horia Brenciu, îmbrăcat în alb, a fost „Dumnezeu” pentru Micutzu... Dacă vă vine să credeţi, artistul a profitat inclusiv de acest moment pentru a face promovare noului său spectacol de la Sala Palatului. Una dintre replicile sale din film anunţă acest eveniment care va avea loc în noiembrie, spunând că biletul costă 140 de lei. 

Horia Brenciu  şi Micutzu  au reprodus o  scenă din film,  pentru invitaţii de la lansarea  oficială
Horia Brenciu şi Micutzu au reprodus o scenă din film, pentru invitaţii de la lansarea oficială

În film şi-a promovat şi concertul de la Sala Palatului 

Ca să facă deliciul celor prezenţi la eveniment, Horia Brenciu şi Micutzu au reluat scena interpretată în film, când îi ştergea fruntea, ca să-l îmbărbăteze şi să-l readucă la viaţă.

Citește și: Anca Dinicu, cea mai provocatoare apariție, la avanpremiera filmului „Teambuilding"

„Pentru mine, acest rol este unul cu totul special, deşi este foarte mic. Dintre toate rolurile pe care le-am făcut, cochetând cu actoria, acesta este cel mai special... Voi fi alături de orice propunere mi se oferă, pentru că îmi place foarte mult să joc. Ăsta sunt eu, fac slalom printre muzică, actorie, concerte, televiziune şi film, din când în când, dar îmi place sincer ceea ce fac şi iubesc foarte mult viaţa pe care o am. În noiembrie mă reîntorc la Sala Palatului şi o fac cu foarte mare emoţie şi cu foarte mare chef de spectacol, pe care nu l-am avut de vreo trei ani. „Sper ca Dumnezeu să fie cu toţi!”, a mai adăugat Horia Brenciu, făcând aluzie la rolul pe care îl interpretează în „Teambuilding”. 

FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ/CLICK!
FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ/CLICK!

În ultima vreme, artistul a fost deseori văzut în compania celor de la Antena 1, aşa că l-am întrebat dacă are de gând să plece de la PRO TV.

„Da, am fost şi la Antena 1, am fost şi la PRO TV. Am fost la nişte prieteni, pentru că am peste tot prieteni. După 30 de ani de televiziune, am peste tot prieteni. Şi mă bucur de fiecare invitaţie care mi se face. Mă bucur de fiecare întâlnire, pentru că nu mă întâlnesc cu un om, nu mă întâlnesc cu o televiziune, mă întâlnesc cu o prietenie”, a mărturisit el.

Primul episod al sezonului cu numărul trei din podcastul său, intitulat „Lucruri simple”, i-a avut ca invitați pe bucătarii din juriul emisiunii „Chefi la cuţite”, aşa că nu e de mirare de unde apar tot felul de zvonuri cu privire la mutarea sa la trustul Intact.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net