Vedete fără fițe! Horia Brenciu și soția au renunțat la haine pentru soare! Asta da relaxare!

Ultima actualizare:

Vedetele au profitat de minivacanţa prelungită de Sfânta Maria şi au ales să petreacă câteva zile liniştite şi însorite la malul Mării Negre, nu doar departe de România, în vacanţe exotice. Click! a fost cu ochii pe ele, aşa că vă vom delecta cu fotografii care mai de care mai artistice!

Horia Brenciu şi-a dus familia la Mamaia

Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, s-au pitit sub umbrelă de soarele arzător
Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, s-au pitit sub umbrelă de soarele arzător

Horia Brenciu (49 ani) şi soţia sa, Alice Dumitrescu (53 ani), au avut o vară plină. De câte ori au avut ocazia şi timpul necesar au dat o fugă cu copiii la mare. Aşa s-a întâmplat şi acum.

După ce s-au bucurat de peisajul din Deltă, Brenciu şi-a dus familia din nou la Mamaia. Cei doi soţi, îndrăgostiţi ca în prima zi, au purtat o discuţie lungă şi constructivă, în timp ce fetiţa lor, frumoasa Mina, a adormit pe şezlong.

Şi chiar dacă nu au siluete trase prin inel, soţii Brenciu se simt bine şi relaxaţi la plajă, acolo unde se bucură de natură, de mare şi de tot ce îi înconjoară. Bineînţeles că Horia Brenciu nu a putut trece neobservat pe Litoralul românesc, atrăgând atenţia cu pofta lui de viaţă şi voia bună.

Roxana Nemeş, cu zâmbetul pe buze 

Roxana Nemeș pare să se bucure din plin de ultima lună de vară
Roxana Nemeș pare să se bucure din plin de ultima lună de vară

Roxana Nemeş (32 ani) avea o căsnicie fericită şi se bucura de casa pe care o construieşte împreună cu soţul ei, în Băneasa, până la episodul cu înşelatul, peste care se pare că a reuşit să treacă, în cele din urmă.

Fotoreporterii Click! au surprins-o la mare, pe o plajă cunoscută, cu zâmbetul pe buze şi strălucind într-un costum de baie în tendinţe, care i-a pus în evidenţă silueta perfectă. Roxana Nemeş e plină de viaţă şi are multe de oferit, chiar dacă se zice că a fost înşelată de soţul milionar, Călin Hagima.

După filmările de la Bacău, pentru “Splash, vedete la apă”, Roxana a ajuns la mare şi a profitat de vremea frumoasă pentru a-şi stabiliza bronzul. Când nu era cu soţul lângă ea, Nemeş se bucura la plajă  de compania unei prietene.

Otniela a încins plaja cu trupul ei de zeiţă

Otniela îşi permite să stea la plajă în orice poziție! Fotografii: Blitz
Otniela îşi permite să stea la plajă în orice poziție! Fotografii: Blitz

Otniela Sandu (28 ani) este top! De când s-a tunat, fosta concurentă de la Ferma vedetelor este o adevărată apariţie! Aşa că nu se putea altfel decât să încingă plaja din Mamaia cu formele ei perfecte.

Doar slipul de la costumul de baie i-a dat bătăi de cap frumoasei fete, pentru că părea că nu se aşeza cum trebuie. Dar după ce s-a rezolvat problema, Otniela şi-a văzut liniştită de bronz. O adevărată încântare pentru cei din jur, mai ales că porecla ei este Shakira, datorită asemănării cu frumoasa cântăreaţă!

Diana Dumitrescu, pe telefon non-stop 

Diana Dumitrescu a încins nu doar șezlongul, ci și telefonul
Diana Dumitrescu a încins nu doar șezlongul, ci și telefonul

Diana Dumitrescu (38 ani), mămica unui frumos băieţel de 3 ani, s-a bucurat de liniştea mării şi a litoralului românesc şi a fost surprinsă de Click! în timp ce se relaxa în voie pe şezlong.

Şi pentru că nu a putut să stea singură să contemple frumuseţea naturii, “Regina” Diana Dumitrescu a avut mereu telefonul în mână şi a butonat reţelele sociale, făcând un update a tot ceea ce se întâmplă pe ele şi nu numai.

Chiar dacă a luat câteva kilograme în plus după sarcină, Diana nu şi-a pierdut din farmecul de altă dată, zâmbetul său inconfundabil şi fericirea pe care o emană atunci când o întâlneşti fiind atuu-ul de care se bucură “Regina”, care a făcut furori în telenovele!

Tania Budi nu se dezice nici la 54 de ani

Tania Budi
Tania Budi

Şi Tani Budi a încins reţelele sociale cu o poză pe care a postat-o zilele trecute. Într-un costum de baie leopard, vedeta de 54 de ani şi-a făcut un selfie de toată frumuseţea pe şezlong.

Cu un zâmbet larg şi cu un trup perfect, fără celulită şi alte imperfecţiuni, Tania  este încă în topul celor mai frumoase femei din România şi se pare că va rămâne pentru mult timp acolo, pentru că natura a fost tare darnică!

Vedeta petrece mult timp la mare, mai ales că are acolo un club de care se ocupă îndeaproape şi de câte ori are puţin timp liber fuge la plajă, acolo unde se încarcă cu toată energia de care are nevoie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net