Râzi cu lacrimi cu Horia Brenciu! Ce farsă i-a făcut lui Cornel Ilie de la Vunk

Neobosit și plin de voie bună, Horia Brenciu a reușit să creeze un moment comic inedit atunci când l-a speriat pe bunul său prieten, Cornel Ilie de la Vunk. Farsa a atras multe zâmbete în spațiul online. 

Brenciu e pus pe glume în vara lui 2022! Foto: colaj Facebook/Cornel Ilie/Horia Brenciu
Brenciu e pus pe glume în vara lui 2022! Foto: colaj Facebook/Cornel Ilie/Horia Brenciu

Momentul hilar s-a petrecut în cadrul turneului Concord Iași Open 2022, deșfășurat săptămâna trecută. După ce au participat la un meci demonstrativ de tenis, Horia Brenciu și Cornel Ilie (Vunk) au fost prezenți la o conferință de presă alături de partenerii lor de spectacol - Andrei Pavel și Horia Tecău.

Poate te interesează: Ce iubite celebre a avut de-a lungul timpului Horia Tecău? Cu cine se iubește în prezent tenismenul român

În timp ce solistul trupei Vunk explica cum s-a apucat de tenis, Brenciu s-a hotărât să încurce momentul printr-un gest complet neașteptat. Din senin, acesta s-a prefăcut că strănută puternic! Reacția carismaticului prezentator TV l-a luat complet prin surprindere pe Cornel Ilie, care a tresărit panicat. 

Clipul video a fost publicat pe internet de Horia Brenciu. Privește momentul (secunda 0:30) în care cântărețul de la Vunk se sperie. Reacția i-a amuzat din plin și pe cei doi mari tenismeni români.

Cum l-a speriat Horia Brenciu pe Cornel Ilie de la Vunk!

Nu știm dacă nu cumva gestul copilăresc a lui Horia Brenciu a avut un succes atât de mare și pentru că, după doi de pandemie, multă lume tresare instant când cineva strănută sau tușește în preajma lor. Cert este că cele patru vedete s-au simțit excelent, iar relația de prietenie dintre Cornel Ilie și Horia Brenciu pare una foarte solidă.

Citește și: Horia Brenciu, moment emoționant cu soția și cei patru copii! „Gașca mea nu poate să stea liniștită”

„Andrei Pavel ești o bucurie de om! Mi-ai demonstrat că în același timp poți fi și un remarcabil director de turneu, dar și un entertainer uluitor!

Horia Tecău, mulțumesc frumos pentru cartea ta, pentru poveștile tale și pentru tot ce se va întâmpla în viitor! Cornel Ilie… poza noastră spune tot”, a scris Horia Brenciu pe Instagram, după meciul demonstrativ de la Iași.

Vezi și: Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

Cornel Ilie și Horia Brenciu au făcut show la un meci demonstrativ, alături de Horia Tecău și Andrei Pavel

Horia Brenciu și Cornel Ilie de la trupa Vunk au fost partenerii de concurs ai constănțenilor Horia Tecău, triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, și Andrei Pavel, directorul turneului Concord Iași Open.

Sigur te interesează: Dieta unică a lui Novak Djokovic! Ce mânâncă în fiecare dimineață campionul de la Wimbledon

Cei patru au oferit un show total pe zgura de la Arenele Ciric, în cadrul unui moment special petrecut la turneul Challenger Concord Iași Open 2022. Spectatorii prezenți au aplaudat în picioare schimburile amuzante oferite de cele patru vedete.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg