Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

Ultima actualizare:

Horia Brenciu, omul-spectacol, își ia energia pe scenă din iubirea pe care o găsește acasă. Relația cu Alice Dumitrescu și viața animată de cei 4 copii minunați sunt ingredientele care îi dau lui Brenciu acest tonus de invidiat. Artistul a vorbit despre familia lui, dar mai ales despre cea care îi este suflet-pereche.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu
Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au fost mai întâi prieteni, apoi i-a lovit și Cupidon. De-a lungul timpului, amândoi au povestit cum a început povestea lor, dar parcă mereu mai găsesc lucruri noi de spus. Într-un interviu pentru revista VIVA, Horia Brenciu a avut un exces de romantism când a vorbit despre partenera lui de viață.

"Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, Sarabanda, la TVR, Asul din mânecă, la Național TV, și filmul serial Om sărac, om bogat, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat", povestește Horia pentru sursa citată.

ALICE DUMITRESCU: "L-AM IUBIT DIN PRIMA CLIPĂ"

Și Alice are amintirile ei despre începutul relației cu Brenciu. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, declara Alice Dumitrescu, într-un interviu pentru revista Femeia.

Citește și: Cum a vrut mireasa Alice Dumitrescu să se ascundă de ziarişti

Horia Brenciu, despre secretul relației cu Alice

Horia Brenciu a vorbit și despre secretul relației, despre micile și marile surprize care fac povestea mai picantă și a dezvăluit că pe lângă vacanțele cu copiii, el și Alice au mereu câte o escapadă doar ei doi.

"Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun", a mai declarat Horia Brenciu, pentru Viva.

Alice și Horia au patru copii

Horia Brenciu (49 de ani) s-a căsătorit în 2014 cu producătorul tv Alice Dumitrescu (53 de ani), într-o ceremonie extrem de discretă. Cei doi au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete din două relații diferite, pe care Horia le iubește ca și cum ar fi ale lui. Cei doi au adoptat și o minune de băiețel, pe nume Toma, acum în vârstă de 8 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net