Horia Brenciu împlinește 47 de ani. Iată-l tătic perfect și soț îndrăgostit!

horia brenciu familie 3 jpeg
Horia Brenciu, alături de Mina și de Tomafoto: arhiva personală

Euforie și surprize pe bandă rulantă în familia lui Horia Brenciu! Azi, 27 august, juratul de la “Vocea României” împlinește vârsta de 47 de ani, iar evenimentul îl prinde în mare formă personală și profesională. Vineri, 6 septembrie, îl vom revedea pe micile ecrane, dar până atunci vi-l prezentăm într-o ipostază adorabilă: alături de familia lui superbă.

Horia Brenciu împlinește azi vârsta de 47 de ani și cum ar fi putut petrece mai bine dacă nu alături de familie? Și-a luat soția și cei patru copiii şi au plecat în lume, într-o vacanţă binemeritată. În plus, artistul se gândeşte şi la fanii lui şi a scris pe pagina Facebook că, în cursul zilei de astăzi, le pregăteşte o surpriză. Dar să revenim la cele mai dragi persoane din viața lui Horia Brenciu: soția Alice Dumitrescu (51 de ani), fiicele Maria, Andreea și micuții Toma și Mina. Horia Brenciu se metamorfozează în prezența lor și nu contenește să ne arate, pe rețelele sociale, cât de importantă este familia pentru el. Se distrează la plajă, fac sporturi nautice, merg la munte sau petrec timp acasă, bucurându-se de fiecare moment împreună.

Ce familie frumoasă are Horia Brenciu! El și Alice au patru copii

În decembrie 2016. Horia Brenciu a aanunțat că familia lui s-a mărit, după ce cuplul a decis să adopte un copilaș. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara, fericit, Horia Brenciu, în ziua de Crăciun, în decembrie 2016.

Andreea (28 de ani) şi Maria (19 ani) sunt fetele lui Alice dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată, iar micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012.

Horia Brenciu se întoarce la “Vocea României” din 6 septembrie

Și în carieră Horia Brenciu este pe val. De altfel, nu prea a avut absențe mari de pe micul ecran, fiind, de mai bine de 25 de ani, în atenția publicului. Din 6 septembrie îl vom revedea la PRO TV, la “Vocea României”, de unde a plecat în 2014, pentru “X-Factor” (Antena 1).

image
Horia Brenciu va reveni la "Vocea României", alături de irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă

Va fi antrenor-jurat, alături de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley. Se zvoneşte însă că va face parte şi din juriul emiisunii „Românii au talent”, după ce Florin Clinescu a anunțat că intră în politică. Cu orchestra va avea spectacol pe 1 noiembrie 2019, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău, de la ora 19.30. Iar în curând va deschide şi „Academia de Arte Horia Brenciu”.

Citește și:

Nevasta lui Brenciu cară fripturi cu plasele pentru batalionul de acasă

Ce tătic adorabil e Brenciu! Uite cum şi-a filmat fiul cel mic!

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Autism FOTO Shutterstock
Gaspar Gyorgy foto arhiva personala jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg