Cornel Ilie, dezvăluiri despre cel mai pașnic divorț: “Suntem într-un punct superb ca relație”

Ultima actualizare:

    Cornel Ilie și soția sa au divorțat amiabilfoto: Instagram
Cornel Ilie și soția sa au divorțat amiabilfoto: Instagram

Invitat la podcastul „Fain și Simplu”, cu Mihai Morar, cântărețul Cornel Ilie și-a deshis sufletul și a vorbit deschis despre divorțul de soția sa, Eliza, dar și despre decesul tatălui său.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este din octombrie, anul trecut, un bărbat liber. Solistul, în vârstă de 44 ani, a șocat în urmă cu 11 luni, când a ales să anunțe divorțul de soția sa, Eliza, punând punct brusc unui mariaj de cinci ani, în urma căruia au rezultat doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă, dându-și mâna într-un filmuleț postat pe Instagram.


    Cornel Ilie, invitat în podcastul lui Mihai Morarfoto: captură Youtube
Cornel Ilie, invitat în podcastul lui Mihai Morarfoto: captură Youtube

„Când am divorțat am transformat un mod de viața în altul"

Anul trecut, în octombrie, când am divorțat, au fost niște transformări decisive în viața mea. În acest an l-am pierdut și pe tata (n.r. luna martie). Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă. Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți! Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a declarat Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

"Există dragoste între doi oameni după iubire"

Cornel este foarte apropiat de copiii săi, Cezar (3 ani) și Zara (5 ani), cu care vorbește zilnic. Și cu fosta soție, Eliza (33 de ani), a rămas în relații cât se poate de bune. „Mie mi-a fost teamă pentru copii, eu îi pun pe ei pe primul plan. Acolo am cântărit cel mai mult, pentru că acolo contează cel mai mult efectele. Am încercat și acum tot ceea ce facem e să protejam copiii. Există dragoste între doi oameni după iubire. Între doi oameni care au doi copii împreună există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi. Suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni cred că asta e posibil. Pentru fiecare relație care am avut-o cu orice femeie am vrut să fie dea mai frumoasă perioada din viața ei”, a adăugat cântărețul de la Vunk.

"Mi-am îngropat ambii părinți"

La începutul anului, solistul avea să mai treacă printr-o dramă. Acesta a anunțat decesul tatălui său, pierdere după care și-a revenit foarte greu. „Gândul care mă măcina atunci era că sunt în punctul în care mi-am îngropat ambii părinți. Atunci mi s-a tăiat suflul. Am conștientizat că și copiii mei vor trăi același lucru. Atunci am învățat să trăiesc mai intens viața cu ei și pentru ei. Vorbesc zilnic cu copiii. În perioada aceea stăteam la curte și luam copacii în brațe ca să mă încarc cu energie, să pot să-mi revin”, a mai spus solistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net