Horia Brenciu, moment emoționant cu soția și cei patru copii! „Gașca mea nu poate să stea liniștită”

Ultima actualizare:

Horia Brenciu a trăit un moment superb cu soția și cei patru copii! Îndrăgitul cântăreț rămâne un personaj plin de energie și vitalitate. Zâmbetul lui larg cucerește instant orice loc în care se află, fie că e în vacanță sau în platourile unui show de televeziune. 

pro tv horia brenciu jpeg

Dacă artistul nu ezită să posteze des imagini și clipuri, când vine vorba de familie, lucrurile sunt mult mai misterioase și ascunse. Totuși, recent, cântărețul și-a impresionat fanii cu o fotografie superbă cu soția și cei copiii lor.

Vezi aici mai multe detalii: Cât de mare s-a făcut copilul adoptat de Horia Brenciu! „Mă așteaptă ochii ăștia minunați când vin acasă”

În vârsta de 49 de ani, Horia Brenciu s-a căsătorit acum 8 ani cu Alice Dumirescu. Cei doi au împreună patru copii: doi din relația anterioară a soției lui, o fetiță din căsnicia lor și un băiețel adoptat, care a împlinit de curând chiar vârsta de 8 ani. 

Aflați în vacanță, cei șase membri ai familiei Brenciu au trăit un moment special. Artistul a ținut să posteze pe Instagram un fragment de bucurie absolută. Pe lângă fericirea deplină, familia lui Horia Brenciu s-a bucurat și de un apus de soare memorabil.

Horia Brenciu, imagine superbă alături de soție și cei 4 copii

Horia Brenciu, imaginea rară alături de familie! Foto: Instagram
Horia Brenciu, imaginea rară alături de familie! Foto: Instagram

Imaginea cu Horia Brenciu și familia lui a fost foarte apreciată de admiratorii săi. În fotografie se vede din plin faptul că artistul se poate declara un om împlinit pe toate planurile. El are o carieră bogată, dar și o viață de familie de invidiat.

Vezi și: Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

Alături de soția lui, Alice, și de cei patru copii ai lor, Horia Brenciu pare să aibă o viață împlinită. Totul n-a fost însă mereu roz în viața simpaticului cântăreț. Horia a avut o copilărie dureroasă, trăind în sărăcie și pierzându-și mama la vârsta de 11 ani.

Vedeta excelează, însă, acum în postura de tată. Pe lângă cele trei fete, Horia și Alice au decis să adopte și un copil, la scurt timp după căsătoria din 2014.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: 'nu-l avortează, îl vrem noi!'. 

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare,” a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net