Ce relație are Horia Brenciu cu Toma, fiul adoptat: „Băiatu’ lu’ tata”

Horia Brenciu și soția lui, Alice, au un băiețel adoptat, pe Toma. Micuțul a împlinit opt ani, iar părinții săi au fost fericiți și, deopotrivă, mândri din cale afară! Cum au reacționat solistul și partenera sa?

Horia Brenciu și Alice au avut motiv de bucurie, căci o dată în viață împlinește opt ani băiatul lor! Pentru a marca momentul, solistul a postat o serie de fotografii cu fiul său, Toma, însă niciuna dintre ele nu a fost recentă. Motivul? Ei bine, odată ce băiețelul a crescut și s-a transformat din copil, în „băiat mare”, părinții l-au prins din ce în ce mai rar la poze.

Citește și: Horia Brenciu, spaima șoselelor! Ce scheme interzise face în trafic, cu bolidul de lux

Artistul are o fată alături de actuala soție, însă și fiicele lui Alice din ultimul mariaj se află tot în grija lor. Astfel, putem spune că artistul are patru copii. Și dacă vă întrebați ce relație are cu Toma... una de invidiat! În dreptul imaginilor cu micuțul, Horia Brenciu a postat și un mesaj pentru fiul său, cu ocazia zilei sale de naștere, iar mii de internauți au apreciat urarea cântărețului.

Horia Brenciu, mesaj de ziua fiului său

„Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! 😘 Toma, băiatu lu tata, la mulți ani”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

La scurt timp după urarea lui Horia Brenciu, și Alice a făcut același lucru, aproape la fel ca soțul ei! Dis-de-dimineață, ea a postat mai multe poze cu Toma, chiar și de când era bebeluș, și a mărturisit că odată cu apariția lui în viețile lor, ea a devenit cea mai fericită mamă din lume.

Vezi și: Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

„De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma”, a transmis și Alice.

Cum s-au hotărât Horia Brenciu și Alice să îl adopte pe micuțul Toma

Horia Brenciu a avut o copilărie dureroasă: a trăit în sărăcie și, la doar 11 ani, și-a pierdut mama. În postura de tată, însă, artistul le oferă totul copiilor săi. Deși are trei fete, în momentul în care a auzit că o tânără ar vrea să facă avort, cântărețul și Alice au decis să adopte minunea din pântecul fetei.

Când Toma a venit pe lume, a intrat direct în sânul familiei lor. Tatăl său vorbește extrem de frumos despre el și iată că îi calcă pe urme, căci micuțul ar fi talentat într-ale muzicii, semn că așchia nu sare departe de trunchi! Chiar dacă nu sunt părinții biologici ai copilului, atât Horia Brenciu, cât și soția sa, îl iubesc necondiționat!

Nu rata: VIDEO Horia Brenciu și-a sărbătorit fetița de Sfântul Mina. Imaginea care i-a topit pe toți

„Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini”, a povestit artistul.

„Nu-l avortează, îl vrem noi!”

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.

Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc”, a mai spus, la un moment dat, Horia Brenciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net