Horia Brenciu, spaima șoselelor! Ce scheme interzise face în trafic, cu bolidul de lux

#Exclusiv Click!

Horia Brenciu a fost surprins în trafic de către paparazzii Click!, iar dacă admiratorii săi s-au obișnuit deja cu felul său de a fi, extrem de efervescent, ei bine putem să confirmăm că artistul exact așa și conduce! Iată cum l-am fotografiat!

Horia Brenciu, surprins de paparazzi, în trafic. Fotografii: BLITZ
Horia Brenciu, surprins de paparazzi, în trafic. Fotografii: BLITZ

Horia Brenciu și-a achiziționat de ceva vreme un Mercedes S Class, în valoare de aproximativ 120.000 de euro, însă cântărețul pare că nu încearcă deloc să își menajeze bijuteria pe roți. Comportându-se de parcă ar fi la volanul unui Logan, Brenciu își conduce mașina prin oraș destul de haotic, urcând adesea și pe linia de tramvai sau băgându-se în fața altor șoferi.

Horia Brenciu, „spaima șoselelor” în traficul bucureștean

Când își amintește, totuși, câți cai putere are la bord autoturismul său, Brenciu se apucă să-i claxoneze cu vervă pe participanții la trafic puțin mai lenți, care îi împiedică „avântul”. Paparazzii Click! l-au surprins pe cântăreț intrând și pe interzis sau pe străduțe dedicate doar STB-ului (transportul în comun n.r).

Citește și: INTERVIU Horia Brenciu, tătic de zahăr în izolare. Uite cum îi distrează pe Toma și pe Mina!

Acesta a fost surprins „cu treabă” la un notariat din zona Hala Traian, după care a mers să-și rezolve și alte treburi, într-o clădire a primăriei sectorului 5. Pentru ziua din trafic plină de adrenalină, Brenciu a ales să se îmbrace destul de lejer, chiar puțin neglijent am putea spune, acesta purtând un trening închis la culoare și adidași comozi, de culoare albă.

Nu știm exact dacă artistul s-a prins că am fost pe urmele lui sau dacă a luat măsura de protecție pentru a nu fi recunoscut în timp ce făcea respectivele mici ilegalități din trafic, însă Brenciu „s-a camuflat” cu ajutorul glugii hanoracului, pe dedesubtul căreia a purtat și o șapcă.

Horia Brenciu sărbătorește Paștele alături de toți copiii!

Dacă ar fi să analizăm însă contul său de Instagram, se pare că Brenciu ar fi avut motiv să se grăbească în trafic, având în vedere că a luat-o pe fiica lui vitregă de la aeroport. „De sărbatori îmi vin copiii acasă… Frații își întâmpină sora mijlocie. Paște fericit, tuturor!”, a scris el în mediul online, în dreptul unui filmuleț adorabil de familie, în care apar cei mici, așteptându-și sora mai mare cu flori.

Horia Brenciu are patru copii: două fiice mari sunt ale soției sale, Alice, a treia este fetița pe care cuplul o are împreună, iar al patrulea e Toma, băiețelul înfiat de cei doi soți încă de când era bebeluş.

Citește și: Horia Brenciu, la 48 de ani: „Sunt în cea mai bună formă a mea”. Nu ghicești care e marea lui dorință!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net