INTERVIU Horia Brenciu, tătic de zahăr în izolare. Uite cum îi distrează pe Toma și pe Mina!

Ultima actualizare:

    Horia Brenciu, alături de Mina și de Tomafoto: arhiva personală
Horia Brenciu, alături de Mina și de Tomafoto: arhiva personală

Vedeta PRO TV Horia Brenciu (47 de ani) nu se plictisește deloc acasă, alături de numeroasa lui familie, descoperind tot felul de jocuri pentru a-și distra fetița și băiețelul. Solistul de top l-a inventat pe Doru Bucătaru, micuții fiind fascinați de aventurile păpușii mânuite cu talent de Horia. Artistul ne-a oferit un interviu din izolare, unde joacă șah, șterge praful sau udă florile din grădină, fiind responsabil și cu buna-dipoziție.

  • Click!: Începusei un proiect nou de emisiune TV,  "Masked Singer România", dar s-au oprit filmările. Era diferit de ce ai făcut până acum?

Horia Brenciu: Da. Total diferit. Intrasem în pielea unui detectiv care trebuie să deducă numele unei vedete care cântă și care se ascundea sub o mască de toată frumusețea. Din păcate, carantină a blocat toate filmările și detectivul din mine trebuie să aștepte până când vom relua „investigațiile”.

  • Ce faci în izolare?

De peste o lună jumătate stau cu ai mei în casă noastră și ca orice familie respectabilă, în perioada asta am șters praful, am udat florile, am aranjat cărți, haine și mobilă. Toate astea de două ori. În plus, am mai jucat ping pong, maccao, șah, table, badminton, tenis, baschet, volei, handbal, fotbal și cricket. Majoritatea activităților sportive de mai sus s-au petrecut în living. Și mai am de adăugat vreo câteva nebunii, dar ca să nu stai toată ziua cu mine, trecem la următoarea întrebare.

  • $reperio-embed:https://www.instagram.com/p/B_ek_RYJj-N/$ Cum le-ați explicat copiilor că trebuie să stea acasă?

N-au trebuit prea multe explicații. Au priceput ei din ce-am vorbit noi, părinții. În toată perioada asta, ineditul a constat doar în cursurile online de la școală ale Minei. În rest, cred că au perceput-o că  pe o vacanță prelungită.

  • Dar mai e un personaj cu voi în izolare. Cine este Doru Bucătaru?

Este un bucătar de carantină. A apărut în contextul dorinței mele de a le capta atenția copiilor. Noi cântăm cu Doru, vorbim cu Doru, iar partea cea mai amuzantă este că, dacă le fac eu vreo observație, să stea cuminți sau să se spele pe mâini, poate o neglijează, din când în când. Dacă Doru Bucătarul e cel care o face, totul se rezolvă imediat.

  • Cum s-a născut această poveste? Îi binedispui pe copii.

De ceva vreme studiez ventrilocii din întreaga lume și consider că unii fac o treabă genială. Eu sunt un ventriloc total amator, dar copiii sunt încântați de mânuirea acelei păpuși. Am ajuns să le spun că dacă nu sunt cuminți, Doru Bucătaru nu vine azi la noi. E formidabil cum se manifestă copiii în fața unei păpuși. Până se plictisesc de ea, evident. Dar pentru momentul acela, le-am pregătit o surpriză. O să vină alt personaj, altă păpușă vorbitoare! O cheama Cristinica.

  • Mai ai astfel de idei? Crezi că ai putea modera o emisiune pentru copiii?

Niciodată n-am abandonat această posibilitate. Am fost marcat din copilărie de genul ăsta de emisiuni. Iurie Darie sau Ioan Luchian Mihalea au fost pentru mine adevărați profesori în lucrul cu copiii, în emisiunile pe care le prezentau. Ăsta e și motivul pentru care, în mai toate concerte mele, uit de playlist și încep să intervievez copiii prin sală... Ei fac de multe ori cel mai natural spectacol.

Olimpia Melinte din ”Vlad” își distrează fiul cu maimuțica Suzi-Zuzi

De câteva săptămâni, Olimpia Melinte, protagonista serialului ”Vlad ”(PRO TV), citește povești pe pagina de Facebook PRO TV România, în fiecare duminică, de la  ora 20.00. Fanii sunt încântați să o vadă în această ipostază.

Olimpia Melinte și minunatul ei fiu, Sasha
Olimpia Melinte și minunatul ei fiu, Sasha

„Posibilitatea de a face ceva pentru oamenii care stau acasă mi-a surâs din prima secundă, și ce aș fi putut să fac mai bine decât să le ofer copiilor de toate vârstele o călătorie prin lumea poveștilor? Eu am jucat în piese pentru copii și am avut șansa să le văd bucuria și emoțiile când sunt în public. La rândul meu, sunt mamă, așa că îmi văd fiul cum ascultă și trăiește fiecare poveste pe care i-o citesc. Poveștile pe care le citesc în fiecare duminică au devenit darul meu, mica mea contribuție pentru a vă relaxa serile în familie. Dacă vreți să faceți cunoștință cu unele dintre cele mai simpatice, curajoase, amuzante personaje din poveștile românești vă aștept, împreună cu maimuțica Suzi-Zuzi, partenera mea de lectură.Citește și:

Cum e viața de familie a lui Horia Brenciu: «Am 4 profesori care îmi dau lecţii în fiecare zi»

Horia Brenciu: «L-am înfiat pe Toma înainte de a veni pe lume»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net