Cât de mare s-a făcut copilul adoptat de Horia Brenciu! „Mă așteaptă ochii ăștia minunați când vin acasă”

Cu ocazia zilei de naștere a copilului adoptat de Horia Brenciu, simpaticul artist a trimis un mesaj emoționant însoțit de o fotografie superbă. Totodată, soția lui Brenciu a distribuit mai multe imagini cu Toma, pe care l-a numit „a patra minune din viață”.

image

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit vârsta de 8 ani, pe 7 iunie. Îndrăgitul om de televiziune este tatăl a patru copii. Doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este fetița lor născută în 2012, iar al patrulea e Toma, băiețelul înfiat încă de la naștere.

Așa cum îl știm, emotiv și plin de voie bună, Horia Brenciu a trăit din plin sărbătoare din familia sa. Cântărețul îl numește mereu pe Toma „cel mai frumos băiat din lume”, iar postarea de pe Instagram a atras mii de like-uri.

Fiul artistului a împlinit 8 ani. Foto: Instagram/Horia Brenciu
Fiul artistului a împlinit 8 ani. Foto: Instagram/Horia Brenciu

„Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! Toma, băiatul lui tata, la mulți ani!', a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Poze superbe din toate etapele vieții lui Toma. Copilul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani

Nici soția cântărețului nu s-a lăsat mai prejos. Alice Dumitrescu Brenciu a postat în mediul mai multe imagini cu fiul ei cel mic și un mesaj.

„De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu a ținut să le arate fanilor săi și tortul pe care l-a primit Toma. De asemenea, fiul artistului a primit și un tricou personalizat.

Cum a fost adoptat copilul lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a povestit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, împrejurările care au dus la decizia majoră luată alături de soția lui. 

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: 'nu-l avortează, îl vrem noi!'.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare,” a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net