Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer! «Toți prietenii au dispărut»

Ultima actualizare:

Mirabela Dauer a povestit la podcastul lui Horia Brenciu, ,,Lucruri simple", cum a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții ei, în 2018, când a aflat că are cancer. Artista a dezvăluit că s-a simțit extrem de singură în acea perioadă, întrucât toți prietenii au părăsit-o. 

Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a vorbit cu emoție despre acest episod dureros, în care a dus o luptă crâncenă cu boala, iar singurul ei sprijin a fost Divinitatea. Solista s-a declarat dezamăgită de atitudinea multora din anturajul ei, care au părăsit-o atunci când i-a fost cel mai greu, întrucât nu mai puteau profita de statutul ei.

Citește și Mirabela Dauer s-a infectat cu Covid, la sfârșitul pandemiei. „Am rămas cu o tuse!”

M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.", a dezvăluit Mirabela Dauer. 

Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer

Solista a oferit detalii cutremurătoare, despre momentul în care a aflat că suferă de cancer. Mirabela a mărturisit că medicul, ce o trata și îi este prieten apropiat, a păstrat tăcerea cu privire la starea ei de sănătate, pentru că nu știa cum să-i dea o veste atât de copleșitoare. 

Citește și Cum se menține în formă Mirabela Dauer la 74 de ani: «Nu vreau să mor și atunci am grijă de mine»

,,Eu ziceam: «Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?». «Păi am avut aia…», tot o lălăia cu mine… Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «Fato, ai cancer». La care eu, în inconștiența mea normală: «Da? Și ce facem acum?». Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.", a spus Mirabela Dauer. 

„Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi"

Mirabela Dauer a reușit până la urmă să depășească acest cumplit episod al vieții sale, iar acum se simte bine și este recunoscătoare medicului care a tratat-o. În urmă cu doi ani, solista a relatat mai pe larg cum a descoperit că are o tumoare la rinichi, care, din păcate se extinsese și la vezica urinară. Mirabela a trecut printr-un chin inimaginabil, iar după operația suferită, fiecare zi a fost o luptă pentru viață. 

Intervenția salvatoare a durat aproximativ șapte ore, timp în care echipa de medici i-a extirpat atunci 52 de ganglioni 

Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică”, și-a amintit Mirabela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net