Mirabela Dauer s-a infectat cu Covid, la sfârșitul pandemiei. „Am rămas cu o tuse!”

Urma scapă turma! Mirabela Dauer s-a infectat cu Covid 19, chiar la sfârșitul perioadei de pandemie. Solista a contactat virusul după ce a făcut toate cele trei doze de vaccin anti-Covid. Din fericire, a avut o formă ușoară a bolii!

Mirabela Dauer s-a infectat cu Covid 19 Sursa: Facebook
Mirabela Dauer s-a infectat cu Covid 19 Sursa: Facebook

Mirabela Dauer nu a scăpat de Covid. Cântăreața a anunțat că s-a infectat cu Covid 19 chiar la sfârșitul pandemiei, după ce, timp de doi ani de zile, a reușit să fenteze temutul virus. Mirabela Dauer a avut, însă, o formă ușoară, ea fiind vaccinată și cu cea de a treia doză.

Tocmai când s-a terminat pandemia asta, am luat și eu Covid. Vorba aceea, urma scapă turma. Din fericire, am avut o formă ușoară de boală, pentru că sunt vaccinată cu toate cele trei doze. Dacă se mai putea, o făceam și pe a patra.

Nu mi-a fost frică de virus, eu nu prea am frică de boală. L-am luat dintr-o întâmplare. Nu am avut febră, nu am avut mare lucru, dar am ramas puțin cu o tuse”, a povestit vedeta, în emisiunea "Exclusiv Vip", de la Prima TV.

Mirabela Dauer și-a revenit după virus și se simte acum foarte bine. Solista a început deja spectacolele, iar aseară a avut unul la Sala Palatului.

A fost diagnosticată cu cancer renal!

Solista a renunțat la carne de o perioadă bună de vreme și are mare grijă la alimentație.

Nu mai mănânc carne de o perioadă bună de timp. Ador însă sushi. Sunt foarte pofticioasă de felul meu, dar nu mâncâcioasă”, a adăugat solista.

Mirabela Dauer a avut o serie de probleme grave de sănătate în ultima perioadă. În 2017, solista a fost diagnosticată cu cancer renal. Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară nu a avut niciun simptom și a aflat vestea cumplită, la niște analize de rutină.

Cântăreața a suferit atunci o operație complicată, care a durat mai bine de șase ore și, în urma căreia, i-a fost extirpat un rinichi cu 52 de ganglioni. Cancerul a fost unul agresiv și se extinsese şi la vezica urinară.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net