Cum se menține în formă Mirabela Dauer la 74 de ani: «Nu vreau să mor și atunci am grijă de mine»

Invitată în platoul unei emisiuni TV, Mirabela Dauer a dezvăluit care este secretul său pentru o prezență de spirit atât de bună! Artista a explicat care sunt lucrurile care o mențin tânără în continuare și îi dau energie, la cei 74 de ani ai săi.

Cum se menține în formă Mirabela Dauer la 74 de ani Foto: Arhivă personală
Cum se menține în formă Mirabela Dauer la 74 de ani Foto: Arhivă personală

Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a mărturisit că are în prezent grijă de ea mai mult decât oricând. Cântăreața a explicat că are o temere ascunsă de a nu deveni o povară pentru cei apropiați, în cazul în care s-ar îmbolnăvi, spre exemplu, așadar se preocupă îndeaproape de starea ei de sănătate.

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Mirabela Dauer a dovedit că pune într-adevăr în practică cele menționate anterior, având o energie debordantă și o stare de spirit extrem de pozitivă. Artista a dezvăluit și secretul: iubește viața, așadar face tot posibilul să se bucure de ea. Însă are și câteva „trucuri”.

Cum se menține în formă Mirabela Dauer la 74 de ani

Are grijă zilnic să facă mișcare, dar și masaj de câteva ori pe săptămână, explicând că a devenit chiar dependentă de această procedură! „Am grijă de mine pentru că iubesc foarte mult viața! Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară și atunci am grijă de mine. De la 25 de ani merg la cosmetică. În tinerețe, mergeam cu avionul în fiecare luna la Târgu Mureș, aveam pe cineva acolo. 

Fac și masaj de trei ori pe săptămână, foarte rar fac de două ori pe săptămână, sunt dependentă de masaj. Mă relaxează și mă ajută pentru că merg mult pe jos, nu mă mai doare spatele”, a spus artista.

În ceea ce privește relația sa cu mâncarea, Mirabela Dauer a explicat că nu a ținut diete, fiind o fire gurmandă, care mănâncă de plăcere, nu neapărat atunci când îi este foame.

„Dietă nu am ținut. Cel mai bine mănânc dimineața, chiar și când fumam, mai întâi mâncam și apoi aprindeam o țigară. Nu mănânc de foame, mănânc de plăcere”, a declarat Mirabela Dauer, în cadrul emisiunii anterior menționate.

Mirabela Dauer, nemulțumită de pensia sa

Artista se plângea însă la un moment dat de pensia pe care o primea din partea statului român. Mirabela Dauer a explicat că datorită pensiei sale de merit, obținută în urma unei măriri, a reușit să își plătească cele necesare, printre care și analizele medicale și tratamentul.

Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele”, spunea Mirabela Dauer.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net