Mirabela Dauer, confesiune tulburătoare: "Am fost singură toată viața. Fiul meu, nici la 44 de ani, nu vrea să mă cunoască"

mirabela dauer jpeg
Mirabela Dauerfoto: captură YouTube

Viața Mirabelei Dauer ascunde o dramă de nedescris! Celebra cântăreață nu și-a mai văzut unicul fiul de mai bine de 20 de ani și nici nu mai trage speranțe că îl va vedea vreodată. Invitată la podcastul „Fain și simplu”, al lui Mihai Morar, Mirabela Dauer a făcut destăinuri emoționante.

Mihaela Dauer (74 de ani) a fost căsătorită de două ori, însă cel de-al doilea mariaj avea să o marcheze pe viață. Solista a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său după divorț. Cântăreața a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț în timpul căsniciei şi a fost chiar la un pas de moarte.

Înainte de divorț, Mirabela a trecut prin clipe cumplite. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Viața ei s-a schimbat însă radical atunci când soțul i-a luat copilul. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui. Cântăreața și-a revăzut copilul pentru prima dată de la divorț când aceasta avea 12 ani. Mirabela i-a plătit pensie alimentară fiului ei până când acesta a împlinit 18 ani, însă întâlnirile lor erau extrem de rare. Nanu a fost crescut de noua soție a lui Traian Popovici și a respins-o pe mama sa adevărată.

image
Mirabela Dauer nu și-a văzut fiul de 20 de anifoto: arhivă personală

Mirabela Dauer: "I s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități"

“Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înnrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate. Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun... nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsam lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a spus solista în cadrul podcastului Mihai Morar, „Fain și simplu”.

Mirabela Dauer: “Cu primul soț am rămas prietenă”

Mirabela Dauer (74 de ani) a vorbit și despre prima ei căsnicie, cu Willy Dauer, care a durat cinci ani. Artista a recunoscut faptul că s-a măritat la 18 ani pentru a pleca de lângă părinți și pentru a fi liberă. „Eram tineri și nebuni. Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata. Am rămas prieteni”, a mărturisit Mirabela Dauer.

Citește și:

Zâmbete pe scenă, lacrimi acasă. Solistele născute în aceeași zi au trăit drame zguduitoare

Mirabela Dauer: «Cancerul meu s-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni». Totul despre lupta pe care o duce de 3 ani

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar