Crăciun 2020. Corina Chiriac, Mirabela Dauer și Irina Loghin, dive și la vârsta a treia. Cum s-au aranjat pentru emisiunea lui Fuego

Ultima actualizare:
Corina Chiriac
Corina Chiriac

Paul Surugiu (Fuego) face un maraton de emisiuni cu ocazia Sărbătorilor, la TVR2, care va culmina cu Fuegovelionul difuzat în noaptea dintre ani. Inedit este că toate filmările "de iarnă" au avut loc în luna august, pe caniculă. Nostalgicii muzicii anilor '80-'90 vor avea ocazia să le revadă pe divele Corina Chiriac, Mirabela Dauer și Irina Loghin.

Show-ul începe în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 13.30, la TVR2! Irina Loghin (81 de ani) va spune bancuri, va schimba patru ținute, va colinda și ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar și în duet alături de Paul Surugiu. Formidabila Corina Chiriac (71 de ani) ne spune care-i cel mai frumos Crăciun al ei, ne poartă în lumea șlagăreleor sale și face și o dedicație de colecție românilor. Mirabela Dauer (73 de ani) ne va emoționa cu glasul ei special, ne va binedispune și va face ca atmosfera să fie deplină. A pregătit două dintre cele mai frumoase și sensibile cântece din repertoriul ei! Gabriel Dorobanțu (67 de ani) ne propune șlagăre, dar și o premieră, într-un moment spectaculos.


    Corina Chiriacfoto: TVR
Corina Chiriacfoto: TVR

Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce așteptări are de la noul an și face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea. Avem parte și de colind tradițional adus de Valeria și Traian Ilea, doi artiști speciali, care vin tocmai de la Cluj. Ei ne spun cum sunt sărbătorile în Ardeal și ne cântă unul dintre cântecele lor de succes.

Sanda Ladoși ne emoționează cu glasul său și cu una dintre cele mai frumoase melodii despre această perioadă. Margareta Clipa ne arată cum sunt sărbătorile tradiționale în Bucovina, ne încântă cu glasul său, în costum autentic și ne încinge la o horă moldovenească.

"Drag de România mea", de Sfântul Ștefan

În a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în cadrul emisiunii "DRAG DE ROMÂNIA MEA!", Paul Surugiu a pregătit o gală perfectă pentru ziua de Sfântul Ștefan, cu muzică bună și invitați de aur. Astfel, îi vor fi aproape Paula Seling, Steliana Sima, Tania Popa, Maria Gheorghiu și Alesis!

Paula Seling și Fuego
Paula Seling și Fuego

FUEGOVELION cu Florin Piersic, la TVR2

Fuego este gazdă la TVR 2 și de Revelion, când va prezenta FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!”, începând cu oar 23.00. Printre invitați se numără marele actor Florin Piersic, care va povesti câte-n lună și-n stele cu Fuego, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un super-duet, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Marina Florea, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambașu, Doina Spătaru! 

A împodobit bradul în luna august

După ce anul trecut a făcut bradul în iunie, când a filmat emisiunea de Crăciun, "Drag de România mea", acum filmările au fost în luna august. "Am filmat zilele acestea edițiile speciale de sărbători de la TVR 2, de la emisiunea mea. Noi mergem pe un principiu bătătorit și eficient, chiar dacă asta șochează pe multă lume – ne facem treaba din timp, în liniște, pentru a putea creiona ceva de calitate și pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri. Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, când am împodobit și brad și am cântat colinde celebre, în plină caniculă. Va fi un sezon lung, cu mulți invitați și surprize și exclusivități, care necesită atenție și muncă. Venim cu noutăți, cu mai multă energie și spun eu cu o alternativă. După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2", ne-a mărturisit Fuego la momentul respectiv, în vară. 

Citește și:

Fuego a împodobit bradul în luna august. "Ne facem treaba din timp, în liniște"

Singura glumă care îl scoate din sărite pe Fuego: «Sunt sătul, mi-a ajuns»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net